Beleidsmedewerker (28-32 uur)
Respect
Den Haag, Zuid-Holland
2 dagen geleden

Wat ga je doen?

In het kort : Je hebt een veelzijdige functie. Je werkt samen in een team met gedreven collega’s bij de afdeling Beleid & Kwaliteit.

Je bent ervan overtuigd dat er altijd verbetering mogelijk is. Door anderen te ondersteunen, begeleiden en te faciliteren, wil je de organisatie stimuleren om een continu lerende organisatie te zijn.

Je gaat de Raad van Bestuur en leidinggevenden ondersteunen en adviseren in het te voeren kwaliteitsbeleid. Als projectleider ben je betrokken bij diverse projecten gericht op de verbetering van de kwaliteit van de zorg.

Je bent een expert op het gebied van wet- en regelgeving en neemt vanuit deze rol deel aan kwaliteitscommissies zoals MIC, onvrijwillige zorg en infectiepreventie.

Daarnaast fungeer je als projectleider ten aanzien van het beheer en de monitoring van kwaliteitsmanagementsysteem, begeleidt je PRISMA-

analyses en coördineer je de interne en externe verantwoording op het gebied van kwaliteit van zorg. Tot slot adviseer je over en draag je zorg voor het op projectmatige wijze ontwikkelen, opstellen en bijstellen van beleidsnota’s, verbeterplannen, procedures, protocollen, voorschriften en richtlijnen.

Wie ben jij?

Laten we beginnen met de opleidingseis : Je hebt kennis op academisch niveau en uitgebreide werkervaring in een soortgelijke functie binnen de zorg.

Je werkt zelfstandig binnen de gestelde organisatorische kaders; gevarieerde problemen worden zelfstandig opgelost. Je bent in staat om de organisatie te stimuleren om continu te leren en verbeteren en je ziet het als uitdaging om de weerstand binnen de organisatie om te zetten in intrinsieke motivatie om continu te blijven leren en verbeteren.

Jouw competenties zijn onder meer klantgerichtheid, efficiëntie, creativiteit, omgevingsbewustzijn, integriteit, flexibiliteit en het hebben van analytisch vermogen.

Waar werk je?

Je komt te werken op een van de meest vooruitstrevende top-zorgorganisaties in de regio. Innovatie staat voorop. We hebben meerdere locaties in Den Haag en Scheveningen én diverse thuiszorgteams.

Jouw werkzaamheden verricht je op onze locatie Bosch & Duin in Den Haag.

Wat bieden wij?

 • Een zelfstandige functie bij een ambitieuze organisatie.
 • Een salaris conform de CAO Verpleeg- en Verzorgingshuizen & Thuiszorg. De functie is ingedeeld in functiegroep 60 (max.
 • € 4583,96 op basis van een 36 urige werkweek).

 • Een breed pakket aan secundaire voorwaarden die naar eigen behoefte is in te vullen. Denk bijvoorbeeld aan een fietsregeling, ICT regeling, opleidingen, trainingen en kortingen op collectieve verzekeringen.
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier