Senior Adviseur Strategie (Klant & Markt)
Stedin
Rotterdam, NL
6 dagen geleden

Werk waar je trots op kan zijn

Dit ga je doen

Werk waar je trots op kan zijn. Dit ga je doen.

Om in een snel veranderende energiewereld in te kunnen blijven spelen op de veranderende klantbehoefte zoeken we binnen de afdeling een Senior Adviseur Strategie (Klant & Markt).

De afdeling Klant is o.a. verantwoordelijk voor een optimale dienstverleningservaring bij onze klanten tegen de laagst mogelijke (maatschappelijke) kosten.

We willen dat onze klanten steeds meer kwaliteit en uniformiteit in onze dienstverlening ervaren. Door intensiever samen te werken met andere netbeheerders kunnen we effectiever en efficiënter zijn en borgen we dat we onze werkwijzen zoveel mogelijk hetzelfde zijn.

Sectorsamenwerking op het domein van klant intensiveert en vraagt om een ervaren Adviseur.

Je neemt deel aan sector werkgroepen op uiteenlopende klant thema’s. Je vertegenwoordigd daar de belangen van Stedin in voorbereiding van besluitvorming in de sector.

Jij vertaalt de impact van sectorontwikkelingen naar beleid en processen van Stedin en ziet toe op de juiste en tijdige implementatie.

Je werkt samen met Adviseurs van het domein Markt. Je voert de regie op het totale portfolio aan sectoractiviteiten in en rondom het domein Klant.

Je rapporteert aan de manager Klant.

Voorbeelden van onderwerpen waar je je mee bezig zult houden :

Delen van data met onze omgeving om daarmee invulling te geven aan de klantvraag en om de energietransitie te versnellen.

Ontwikkelen van een visie op het gebied van klantkanalen en portalen.

Hoe gaan we om met klantprocessen en klantcommunicatie rondom het verwijderen van gasaansluitingen?

Netbeheerders zijn gebaat bij steeds meer informatie over onze klanten. Hoe zorgen we ervoor dat we over deze informatie kunnen beschikken en hoe kunnen andere marktpartijen (zoals leveranciers) ons hierbij helpen?

Jouw sterke punten. Worden wij blij van.

Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk, waardoor jij anderen op een prettige wijze kunt meenemen in jouw standpunt en hen kunt overtuigen.

Klanten staan bij jou centraal in jouw denken en doen. Jij voelt goed aan wat mensen en omgevingen willen en waar ze behoefte aan hebben.

Je neemt makkelijk informatie tot je, bent onderzoekend en op de hoogte van relevante marktontwikkelingen. Je bent daarbij in staat om veel dossiers tegelijk te managen.

Als echte teamspeler weet jij anderen te motiveren en je geeft hen ook het goede voorbeeld voor wat betreft veranderingsbereidheid.

Jij denkt en handelt oplossingsgericht.

Wat maakt jou verder onze nieuwe Senior Adviseur Strategie?

Je beschikt bij voorkeur over een WO werk- en denkniveau, bijvoorbeeld in een (financieel) economische en / of technische studierichting.

Je beschikt over minimaal vijf jaar relevante werkervaring in een soortgelijke rol op het gebied van advies, strategie en beleid.

Dat kan bij een consultancy organisatie zijn of een andere organisatie binnen de energiesector.

Je hebt ervaring met- en gevoel voor bestuurlijke en politieke processen en verhoudingen.

Je hebt strategisch inzicht en weet dingen voor elkaar te krijgen.

Een goed team. Daar hoor je bij.

We werken volgens ons Stedin Work concept. Je werkt als het weer kan en mag ongeveer de helft van de tijd op ons kantoor in Rotterdam Blaak, de plek waar jij je collega’s ontmoet.

De andere helft van de tijd werk je thuis. Wel zo flexibel. Natuurlijk zorgen wij voor de juiste voorzieningen voor je thuiswerkplek.

Je bent onderdeel van de afdeling Klant. Hier is nog geen sectorteam. Je gaat veel samenwerken met de sectoradviseurs van de afdeling Markt, andere relevante stakeholders in de business en zoekt actief het contact met andere netbeheerders.

Vragen? Neem contact op met :

Wanneer je vragen hebt over het recruitmentproces kun je contact opnemen met Iris Eveleens, Corporate Recruiter via 06 - 15120957.

Dat kan ook via email : iris.eveleens stedin.net.

Voor meer inhoudelijke informatie kun je contact opnemen met Rikus van den Kieboom, Manager Klant en misschien straks jouw nieuwe leidinggevende, via 06 - 46714624.

Worden we blij van

Wij verwachten veel van jou, maar jij mag ook veel van ons verwachten. Wat je krijgt? Dat zie je hier.

Je salaris wordt, afhankelijk van kennis en ervaring, max €6686,90 (max van de schaal) bruto per maand als je 40 uur per week werkt.

Je krijgt per jaar 24,5 vakantiedagen plus een Persoonlijk Budget. Je kan hiermee extra vrije dagen kopen, kiezen voor extra salaris of dit juist gebruiken als aanvulling van je pensioen.

Het Persoonlijk Budget bedraagt 24% van je brutosalaris, met inbegrip van 8% vakantiegeld.

Je bouwt prima pensioen bij het ABP op, waarvan 70% van de premie wordt betaald door Stedin.

Je hebt allerlei trainings- en opleidingsmogelijkheden, want we investeren graag in jou.

Je gaat genieten van een fijne balans tussen werk en privé. Werk is belangrijk, maar thuis ook.

Je krijgt een laptop en smartphone. Liever je eigen telefoon gebruiken? Dat kan ook! Kies dan voor Bring Your Own Device. Dat is wat duurzamer.

Je mag onbeperkt reizen met het openbaar vervoer met een OV vrij-abonnement. Kom je met de auto, dan ontvang je een reiskostenvergoeding.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier