Betonreparateur
Intermediair Uitzendbureau
APELDOORN
6 dagen geleden
source : Booston

Ben jij een allround betonreparateur of (beton)vloerenlegger? Of heb je twee rechterhanden en wil je eens iets anders? Maak het concreet en neem contact met ons op voor een leuke en afwisselende baan! Voor onze opdrachtgever in Apeldoorn zijn wij op zoek naar allround betonreparateurs.

Ervaren betonreparateurs zijn welkom, maar ook met leergierige aanpakkers maken wij graag kennis!

Als allround betonreparateur ben je bezig met reparaties en onderhoud aan betonnen constructies, vooral bij flatgebouwen, portieken, gallerijen en parkeergarages.

Je werkzaamheden zullen o.a. bestaan uit : bezig zijn met het uithakken van plekken waar schade is om daarna de gaten te vullen en het injecteren en coaten van beton.

Als betonreparateur kan het ook voorkomen dat je het beton moet spuiten en inpoetsen om het uiteindelijk af te werken door een beschermlaag aan te brengen.

Verder ben je het visitiekaartjes van de organisatie. Jij staat in contact met de bewoners van desbetreffende woningen.

Bedrijfsprofiel :

Onze opdrachtgever is een semi-grote organisatie met betrekking tot betonreparaties. Zij zijn voornamelijk bezig met corporaties zoals vereniging van eigenaren.

Dus de werkzaamheden zijn vooral bij particulieren en vastgoed. Het is heel afwisselend want je kan de ene keer bezig zijn met een parkeergarage en de andere keer voor een balkon.

Bedrijfsprofiel

 • Woonachtig in de directe omgeving van Apeldoorn
 • In het bezit van een rijbewijs B
 • In het bezit van een VCA is een pré
 • Harde werker
 • Technisch onderlegd
 • Wat wij bieden :

 • Je krijgt de kans om ervaring op te doen en je verder te ontplooien
 • Een marktconfrome beloning
 • Prettige werksfeer
 • Heb je geen ervaring maar zou je perfect in deze functie passen? Dan verdien je niet meteen de hoofdprijs, logisch. Heb jij wel de ervaring en kennis?

  Dan wordt je hier ook zeker voor beloond!

  Ben jij allround inzetbaar en is dit de perfecte baan voor jou? Reageer dan snel via de sollicitatiebutton. Heb je nog vragen dan kun je altijd contact met ons opnemen.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier