Onderwijsondersteuner
De Onderwijsspecialisten
Doetinchem,NL
2 uur geleden

SPECIAAL OP ZOEK NAAR EEN ONDERWIJSONDERSTEUNER ALS JIJ!

Gezocht : een sprankelende, doortastende onderwijsondersteuner die hart heeft voor onze jongste leerlingen met speciale behoeften (0,8 wtf).

Het speciaal onderwijs van Mariëndael in Doetinchem is op zoek naar een nieuwe collega voor onze school. Misschien ben jij die nieuwe collega wel! Dan is het fijn om wat meer te weten over de school.

We geven je een kort inkijkje.

Word jij onderwijsondersteuner op Mariëndael? Expertise en enthousiasme voor het vak zit iedere Onderwijsspecialist in de genen : wij willen elke leerling laten groeien.

Is dat ook jouw ambitie? Check dan onderstaande punten en oordeel zelf : is er een match of niet?

Dit is waar je het voor doet

 • Laten groeien van kinderen met speciale behoeften.
 • Samen onderwijs geven : samen met je leerlingen, samen met je collega's, samen met de ouders en samen met andere betrokkenen.
 • Een hechte band opbouwen met leerlingen : betrokken maatwerk tot achter de komma, met oog voor talenten en uitdagingen.
 • Volop ruimte voor eigen regie over je loopbaan : jij kiest en professionaliseert, De Onderwijsspecialisten denkt mee en faciliteert.
 • Waardering voor jouw inbreng over drijfveren, doelen en manieren om de ambitieuze toekomst waar te maken.
 • Dit breng je mee

 • Je hebt een relevant mbo-diploma (niveau 4), bijvoorbeeld sociaal pedagogisch werk of onderwijsassistent.
 • Je hebt zichtbaar plezier in werken met kinderen bij wie het leren niet vanzelf gaat.
 • Je staat stevig in je schoenen : klaar om de uitdaging samen met je leerlingen aan te gaan.
 • Je werkt graag samen met je collega's : samen sterk om het beste in leerlingen naar boven te halen.
 • Ons aanbod Een aanstelling van 32 uur voor een jaar. Bij goed functioneren, bieden we je graag een vast contract aan. Het gaat om vacatureruimte binnen een groep gericht op de jongste leerlingen, kleuters, met zeer specifieke onderwijsbehoeften.

  Je collega's ontvangen je met open armen en werken graag met je samen.

  Stap je aan boord? Dan bieden we je een salaris in schaal 5, afhankelijk van je opleiding en ervaring. Je werkt volgens de cao po.

  Je krijgt bovendien alle ruimte om verder te leren : we bieden ontwikkelmogelijkheden en opleidingsprogramma's, zowel inhoudelijk als verbredend.

  Je bent regisseur van je eigen loopbaan.

  Bij gelijke geschiktheid heeft een medewerker van De Onderwijsspecialisten met een vast dienstverband voorrang. Wij werven graag onze eigen kandidaat.

  Uitzend- of wervingsbureaus hoeven niet op deze vacature te reageren. De sollicitatiegesprekken vinden plaats conform de richtlijnen van het RIVM.

  Referentienummer : 21-227

  Solliciteren

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier