Recruiter
Processionals
Amsterdam, Netherlands
4 dagen geleden
source : OnlyEngineerJobs

Als recruiter kom je te werken in een jong en ambitieus team van 20’ers en begin 30’ers die vol energie en ondernemerschap zitten.

Vanuit een modern en gezellig kantoor vlakbij Amsterdam Sloterdijk, voorzien van het nodige anti-stress materiaal en gezamenlijke lunches, werk je hard aan je eigen business.

Je vindt het een uitdaging om grote multinationals aan je te binden, opdrachten te verwerven en juist net die onvindbare technici te vinden die zij zoeken.

Uniek aan deze rol van recruiter is dat je verantwoordelijk bent voor zowel je klanten als de kandidaten. Je voert dus zelfstandig de (acquisitie)gesprekken bij je klant of prospect.

Daarnaast weet je ook als geen ander de juiste wervingsmiddelen in te zetten en de interviewgesprekken met de kandidaat te voeren.

Elke stap in het wervingsproces is belangrijk. Daarom lever je graag kwaliteit, hebt een lange termijn visie en gaat resultaatgericht te werk.

Van de tijd besteed je ongeveer 40% aan commerciële activiteiten en 60% aan wervingsactiviteiten. Wij bieden een uitdagende, veelzijdige en zelfstandige functie bij een groeiende en ambitieuze onderneming.

Naast je werkzaamheden als recruiter word je betrokken bij projecten, worden je initiatieven voor het verbeteren van de organisatie erg gewaardeerd en bieden wij veel ruimte tot persoonlijke groei.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier