Waarnemend Huisarts GRZ | Ouderengeneeskunde
WR.nl Solliciteren
Den Haag, Zuid-Holland, Nederland
3 dagen geleden

Wie wordt jouw werkgever? :

 • Wij zijn een vernieuwende ouderenzorgorganisatie.
 • Ben jij een kundige Waarnemend Huisarts?
 • Heb je kennis van Ouderengeneeskunde?
 • Vaste baan : Waarnemend Huisarts GRZ Ouderengeneeskunde 3.500 - 6.000 Waarnemend Huisarts

  Wij zijn een vernieuwende ouderenzorgorganisatie waar de cliënt centraal staat. We richten ons op wie iemand is en wat hij of zij nog kan en wil.

  Kwaliteit van leven en eigen regie zijn voor ons het uitgangspunt, niet leeftijd en beperking. Bij ons geldt : de cliënt doet zo lang mogelijk de dingen die hij of zij kan, op zijn of haar manier.

  Onze medische vakgroep bestaat uit een enthousiaste groep specialisten ouderengeneeskunde, basisartsen, verpleegkundig specialisten en een physician assistant.

  Onze professionals werken verspreid over tien verschillende locaties en afdelingen en werken nauw samen met de zorgteams.

  Wat ga je precies doen? :

  Voor de vacature als Waarnemend HuisartsDen Haag Ouderengeneeskundega je het volgende doen :

  en Als Waarnemend Huisarts word je expert op het gebied van kwetsbare ouderen en chronisch zieken. Je bent samen met de SO verantwoordelijk voor de zorg van een aantal cliënten.

  Samen met het multidisciplinaire team geef je uitvoering aan het cliëntplan. Als arts kijk je verder dan alleen de ziekte.

  Je kijkt ook naar de gevolgen van gezondheidsproblemen voor het dagelijkse leven van de cliënt en dat van de omgeving. Verder ben je actief lid van de medische vakgroep en houd je je bezig met beleidsmatige onderwerpen.

  Als Waarnemend Huisarts kun je te maken krijgen met diverse doelgroepen, zoals Psychogeriatrie, Chronische Somatiek, Niet-Aangeboren Hersenletsel, Korsakov en er is een afdeling voor Palliatieve Zorg.

  Onze locatie in Scheveningen is gespecialiseerd in Geriatrische Revalidatie Zorg (GRZ). Naast onze Topcare ambitie voor de GRZ en Korsakov bouwen we aan onze expertisecentra op het gebied van Dementie.

  Wij zijn aangesloten bij het Universitair Netwerk voor care-sector regio Zuid Holland (UNC-ZH), waardoor de vakgroep bij diverse wetenschappelijke onderzoeken is betrokken.

  Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een gemotiveerde Waarnemend Huisarts, die past in deze rol.

  Wat er van jou verwacht wordt :

 • Je bent huisarts en hebt affiniteit met ouderengeneeskunde en / of GRZ.
 • Het is van belang dat je goed Nederlands spreekt.
 • Leergierig, durft vragen te stellen en hulp te vragen.Bereid af en toe op zaterdag te werken in verband met opnames en diensten te draaien volgens rooster op maandag en dinsdag.
 • Je woont in de omgeving van Den Haag, Delft, Zoetermeer, Leiden en Naaldwijk.
 • Wat je van deze werkgever uit Den Haag kunt verwachten :

  We zoeken iemand voor de lange termijn. We hebben een goede sfeer. Daarom investeren we ook in onze medewerkers. Daarnaast word je goed ingewerkt.

  En daarbij bieden wij uitgebreide studiemogelijkheden.

  Over het salaris gesproken. De salarismogelijkheden zijn gunstig en hangen af van jouw niveau. Daarbij spelen zowel jouw mogelijkheden, ervaring en opleiding een rol.

  Jij wordt goed beloond, voor wat jij kan.

  WR begeleidt jou naar een nieuwe werkgever. Vandaar dat dit een aantrekkelijke baan is voor jou. Reageer daarom snel.

  WR schat de range voor het brutosalaris globaal in op Euro 3.500 tot Euro 6.000. Dit is per maand, o.b.v. een 40-urige werkweek.

  Daarnaast zijn er goede secundaire regelingen. Bij deze vacature is het mogelijk ook parttime te werken.

  WR streeft naar een goede match. Wij weten wat er speelt en zijn daarom heel waardevol voor jou. Op deze wijze wordt dit een stap voorwaarts.

  Dit geldt ook voor je salaris.

  Tenslotte gaat het om een vaste baan. WR doet Werving en Selectie voor vaste banen en dus GEEN detachering.

  Solliciteer direct! :

  Wij zijn gevestigd in Den Haag, kom je uit plaatsen in de buurt moet je vooral ook reageren. Zo zijn ZH, Leerdam, Vlaardingen, Berkel en rodenrijs en Valkenburg heel dichtbij.

  Je kan ook bij ons prima komen vanuit Schiedam, Voorschoten, Krimpen aan de lek of Bergambacht. Als andere plaatsen noemen we graag Capelle aan den ijssel, Rijswijk en Delft.

  Wanneer je woont in Zwijndrecht, Bodegraven, Hoek van holland of Scheveningen en de vacature past jou, solliciteer dan direct.

  Tot slot de woonplaatsen Loosduinen, Randstad en Maassluis vandaar kan je prima naar ons toe komen.

  Solliciteer nu direct met de button solliciteren.Dan krijg je direct antwoord. Vervolgens wordt jouw sollicitatie direct opgepakt.

  Dit doet de recruiter voor deze werkgever.WR voor een Vaste Baan. Zo werken wij snel en goed. Stuur direct je CV mee, dat werkt het snelst.

  Verder kan je daarna nog informatie doorgeven. Na het solliciteren volgen nog vragen. Reageer direct op deze advertentie en wij kunnen direct kijken of we een kennismakingsgesprek kunnen regelen.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier