Applicatiebeheerder (middelbaar)
StackOps B.V.
Rotterdam, NL
4 dagen geleden
source : Joof.nl

Ben jij de specialist die alles ervoor over heeftom diverse applicaties optimaal te laten werken en defunctionaliteit weer een boost te geven?

Dan ben jij de specialistdie wij zoeken! Wat ga je doen? Als applicatiebeheerder werk jijsamen met de systeembeheerders, waar jij verantwoordelijk bent voorhet inrichten van applicaties en dat deze correct ingerichtblijven.

Jij bent het eerste aanspreekpunt voor eindgebruikers vande applicaties en handelt alle verzoeken van aanpassingen af. Wieben je?

 • Je bent een communicatieve en klantgerichte teamplayer diebeschikt over een MBO+ werk- en denkniveau. Daarnaast heb jeervaring met : - 1e en 2e lijns taken oplossen (TOPDesk);
 • SQLQuery’s aanmaken om data te achterhalen; - Updaten en onderhoudenvan software; - Ervaring met Apis is een pré; Wat mag jeverwachten?
 • Salaris indicatie tot , - 40 uur; - Goedepensioenregeling; - Een 13e maand; - 27 vakantiedagen; Waar ga jewerken? Je komt te werken in een hecht familiebedrijf midden in hetcentrum van Rotterdam, waar je de mogelijkheid krijgt om jezelfoptimaal te ontwikkelen en de wereld van applicatiebeheer helemaaleigen te maken.
 • Spreekt dit je heel erg aan en kan jij niet wachtenom ons team te gaan versterken? Solliciteer dan direct! Heb jevragen over deze vacature?

  Neem dan contact op met : Mitchel Claus tel : /

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier