Doktersassistent (Flex)
Arts en Zorg
Schalkhaar/Zutphen, Nederland
5 dagen geleden

Profiel

Als doktersassistent ben je het eerste aanspreekpunt voor de asielzoekers. Je houdt dagelijks een inloopspreekuur waarbij je trieert, eventueel met hulp van een tolk, en indien nodig een afspraak inplant op het spreekuur bij de praktijkverpleegkundige, de huisarts of bij jezelf.

Op je eigen spreekuur voer je ondersteunende medische handelingen uit, zoals het uitspuiten van een oor of het geven van een injectie.

Bij twijfel kun je altijd overleggen met de huisarts of praktijkverpleegkundige. Daarnaast hou je je bezig met de administratie, het bestellen van voorraden en het ondersteunen van je collega's.

Ook ben je het aanspreekpunt voor COA, ketenpartners en van de regiomanager van GZA.

Wij vragen :

 • Een gediplomeerd doktersassistent met affiniteit met de zorg aan asielzoekers;
 • Een collega met minimaal 2 jaar ervaring met werken in een huisartsenpraktijk of gezondheidscentrum;
 • Patiëntgerichtheid in combinatie met een flexibele en doelmatige werkwijze;
 • Een harde werker en een collegiale teamspeler;
 • Iemand die goed zelfstandig kan werken, stress bestendig is en verantwoordelijkheid draagt.
 • Over GZA

  GezondheidsZorg Asielzoekers (GZA) is verantwoordelijk voor het verlenen van zorg voor asielzoekers woonachtig op de COA locaties.

  De asielzoeker kan bij ons terecht voor een afspraak met een zorgprofessional zoals de doktersassistent, verpleegkundige, POH-GGZ of huisarts.

  Dit gebeurt via huisartsenpraktijken op de asielzoekerscentra met een telefonische achterwacht; de Praktijklijn. Het hoofdkantoor in Utrecht ondersteunt zorgverleners werkzaam op de COA opvanglocaties.

  Geen dag is hetzelfde wanneer je werkt op een asielzoekerscentrum. Bewoners van de opvanglocatie lopen binnen tijdens het dagelijkse inloopspreekuur, waar de doktersassistent trieert en indien nodig een afspraak plant bij een van de zorgverleners.

  Ons aanbod

 • Het aantal uren en de dagen die je werkt bespreken we in overleg;
 • In eerste instantie krijg je een contract voor bepaalde tijd. GZA investeert in jouw ontwikkeling en heeft de intentie na het contract voor bepaalde tijd een langdurige samenwerking met elkaar aan te gaan;
 • Een marktconform salaris en arbeidsvoorwaarden volgens de CAO Huisartsenzorg;
 • Een individueel scholingsbudget.
 • Verklaring omtrent gedrag en referenties

  Wanneer je in dienst komt van GZA worden referenties gecheckt bij voorgaande werkgevers en wordt een recente positieve Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier