Arboverpleegkundige
Matchpartner
Groningen, NL
3 dagen geleden
source : Jobbird

Wij zoeken voor deze vacature in de omgeving van Goningen een arboverpleegkundige.

Onze opdrachtgever is een snel groeiende onderscheidende arbodienst met diverse klanten. Deze klanten dienen ondersteund te worden bij preventie, verzuim en duurzame inzetbaarheid.

De Arboverpleegkundige die zij zoeken moet daarom bredere ervaring hebben dan alleen in de spreekkamer. Je kijkt niet alleen op dossierniveau maar juist ook op organisatieniveau.

Vitaliteit, competentie, preventie, verzuim en re-integratie, duurzame inzetbaarheid zijn de sleutelwoorden.

Je bewaakt, bevordert en draagt bij aan de gezondheid, veiligheid en het welzijn van de werknemer. Je hebt een coachende rol naar leidinggevenden.

Je werkt in een multidisciplinair team met onder andere bedrijfsartsen, arbeidsdeskundigen, veiligheidskundigen.

Elke expertise heeft toegevoegde waarde voor de klant op het gebied van gezondheidsmanagement. Dit maakt her voor jou nóg leuker om in een team met zoveel specialistische professionals te werken.

Ben jij een doorgewinterde arboverpleegkundige en voel jij je aangesproken door deze integrale aanpak, dan ga ik graag met je in gesprek om je meer te vertellen over de inhoud van de functie en de opdrachtgever.

Neem contact met mij op en ik laat je snel weten wat ik voor je kan betekenen.

Vaardigheden

 • Ik ga graag met je in gesprek als je : HBO verpleegkundige bent, bij voorkeur aangevuld met de opleiding tot arboverpleegkundige of je bereid bent deze te volgen;
 • BIG geregistreerd bent; Minimaal 32 uur per week beschikbaar bent; Minimaal 1 jaar ervaring hebt in verzuimmanagement / begeleiding;
 • De Nederlandse taal goed beheerst. (in woord en geschrift)

  Over de werkgever

  Landelijk opererende innovatieve arbodienst die onderscheidend werkt.

  Informeel, betrouwbaar. Zakelijk, met oog voor de menselijke maat.

  De salarisindicatie voor de (gecertificeerde) arboverpleegkundige ligt tussen de € 3.300 - €5.000. (op basis van een fulltime dienstverband afhankelijk van leeftijd en ervaring.)

  Daarnaast beschikt onze opdrachtgever over goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier