Medewerker vloerisolatie
Abiant
Leek, NL
1 dag geleden

Over de functie

Ben jij niet bang om in kleinere ruimtes te werken en help jij graag mensen om hun huis beter en anders te isoleren? Dan is de functie medewerker vloerisolatie misschien wel iets voor jou!

Onze opdrachtgever is een kleine betrokken partij die sinds 2013 gespecialiseerd is in het leveren en aanbrengen van vloerisolatie in Noord-

Nederland. Zij bieden oplossingen tegen allerlei vochtproblemen en warmteverlies die zich hierdoor voor kunnen doen. Als medewerker vloerisolatie ben je onder andere verantwoordelijk voor het aanbrengen van folie in de kruipruimte.

Dit doe je door op de juiste plaatsen gaten in de fundering te boren en de folie en het isolatiemateriaal hierop vast te zetten.

Ook zorg je ervoor dat de kruipruimtes voor en na de tijd goed zijn opgeruimd.

Het werk is fulltime en voor langere tijd. De werktijden zijn van circa 07 : 00 tot 17 : 00 uur. Je verdient als medewerker vloerisolatie een salaris tussen de €10,-

en €12,- bruto per uur.

Functie-eisen

je bent in het bezit van rijbewijs B

je bent in het bezit van een geldig VCA- certficaat

je bent bereid om in kruipruimtes te werken

Ben jij de medewerker vloerisolatie die we zoeken? Solliciteer dan gelijk. Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie?

Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Leek op het telefoonnummer 050 206 00 92 of via vacature abiant.nl.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier