Electrical & Instrumentation(E&I) Engineer
Edison Projectmanagement B.V.
Nijkerk, NL
5 dagen geleden

Reageer nu!

Functieomschrijving Electrical & Instrumentation(E&I) Engineer

In deze uitdagende functie ben je verantwoordelijk voor alle het ontwerp van elektrische onderdelen, instrumentatie en regeltechnische componenten.

De installatie moet voldoen aan wet- en regelgeving, en aan klant specificaties. Daarnaast houd je in de gaten of binnen budget wordt gewerkt.

Uiteindelijk moet de installatie stabiel, efficiënt en veilig kunnen functioneren.

Deze technische verantwoordelijkheid komt tot uiting in de specificaties die jij maakt vanuit de project eisen. Daarnaast stuur je in samenwerking met de project inkoper de leveranciers aan.

Je stelt technische materiaal specificaties op, stuurt leveranciers aan en controleert de door hen opgestelde berekeningen, tekeningen en andere documentatie.

Je communiceert in het projectteam, met de productielocatie, met technisch specialisten en beantwoordt vragen van de klant.

Je zet je in voor een tevreden klant door zijn eisen correct te verwerken en door een hoge kwaliteit van opgeleverde producten.

Je committeert je aan afspraken zoals gemaakt met de project manager en werkt volgens planning en budget. Je draagt bij aan een positief project resultaat en hebt geen negen tot vijf mentaliteit.

Functie eisen Electrical & Instrumentation(E&I) Engineer

 • Je hebt een MBO of HBO opleiding afgerond in de richting van Installatietechniek;
 • Je hebt ervaringen en / of ambities binnen de procesindustrie;
 • Je hebt een goede beheersing van de Engelse taal;
 • Het wordt als een pré gezien als je de Duitse en / of Engelse taal beheerst.
 • Bedrijfsprofiel Edison

  Voor lifetime development.

  Edison heeft oog voor jouw belang. We zoeken verbinding en creëren vervolgens de beste oplossingen voor jou als persoon.

  Dit doen we in jouw carrièrepad, maar ook in jouw ontwikkeling en opleiding. We willen een optimale bijdrage leveren in alles wat we doen en streven daarbij naar het hoogst haalbare.

  Bedrijfsprofiel Opdrachtgever

  Dit bedrijf is een wereldwijd opererende speler die zich bezighoudt met de ontwikkeling, verkoop, productie en installatie van warmtewisseling oplossingen in de petrochemie, gas-, en oliesector.

  Dit bedrijf ontleent haar bestaansrecht aan vergaande klantgerichtheid en de op klantwens afgestemde innovatieve technische oplossingen.

  Door producten optimaal op klantbehoefte af te stemmen verbeteren wij hun rendement, prestaties en daaruit voorvloeiende klanttevredenheid.

  Onze medewerkers denken structureel out of the box en hebben een flexibele werkhouding, Kortom : het werk bij dit bedrijf is nooit saai of repeterend.

  Ieder product is anders en geen dag is hetzelfde. Gezien deze filosofie wordt jij als nieuwe medewerker altijd door een persoonlijke mentor begeleid.

  Bij het Project Team Systems worden proces installaties ontwerpen, onderdelen ingekocht en het geheel wordt bij de klant samengebouwd, bijvoorbeeld condenser systemen voor electriteits centrales.

  Een warmtewisselaar vormt het hart van de installatie met daarom heen andere mechanische componenten, leidingwerk en E&I componenten.

  Na het opbouwen bij de klant wordt de installatie ook door dit bedrijf in bedrijf genomen.

  Arbeidsvoorwaarden

 • Je krijgt een goed arbeidsvoorwaardenpakket, met o.a. reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer en een pensioenregeling via Edison;
 • Je krijgt volop ruimte voor doorgroeimogelijkheden en zelfontplooiing, hierin krijg je ondersteuning van Edison door gezamenlijk een opleidings- en ontwikkelingstraject op te stellen met een budget tot €2000,- ;
 • Je werkplek is goed bereikbaar met zowel de trein als met de auto;
 • Je krijgt 27 vakantiedagen en 13 ADV dagen;
 • Je krijgt de mogelijkheid om internationale werkervaring op te doen.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier