Data Specialist (digitale distributie)
ARAG
Leusden, utrecht, Netherlands
6 dagen geleden

Data Specialist (digitale distributie) Ben jij die communicatieve Data Specialist die de dienstverlening richting onze Business Partners optimaliseert?

En ben jij bedreven in het analyseren, vertalen en verrijken van data? Dan is onderstaande vacature jou wellicht op het lijf geschreven! FunctiebeschrijvingDe Data Specialist is verantwoordelijk voor het verzamelen en interpreteren van klantdata.

De primaire doelstelling van de Data Specialist is om de datakwaliteit naar business partners structureel te verbeteren.

Deze klantinformatie (vanuit business partners) wordt door de Data Specialist aangevuld met de beschikbare marktinformatie en benchmarkgegevens en vervolgens verwerkt in een PowerPointpresentatie.

Deze presentatie wordt vervolgens door de Data Specialist samen met de verantwoordelijke accountmanager aan de business partners gepresenteerd om de groei of kwaliteit van dienstverlening verder te stimuleren.

Binnen onze afdeling Verkoop & Distributie wordt Salesforce gebruikt als CRM systeem, maar ook als monitoring- en sturingtool.

Middels rapportages en dashboards worden resultaten en diverse processen van de afdeling in Salesforce in beeld gebracht, kortom een belangrijke omgeving voor de afdeling en dus een belangrijke taak die voor jou is weggelegd.

Vanzelfsprekend is het in eerste instantie is het meest belangrijk dat jij je de basiskennis hierover eigen maakt, maar misschien dat je in de toekomst ook mee wilt denken over de inrichting en mogelijke uitbreiding van Salesforce.

Over de afdeling / bedrijfscultuur

Een cultuur van je en jij. Elkaar groeten in de gang. Een cultuur waarbij iedereen even tijd voor elkaar vrijmaakt. En waar kennis en successen gedeeld worden.

Professioneel richting de klant, informeel richting je collega’s. Functie-eisenJe hebt minimaal een afgeronde HBO opleiding (bijv : CE of MER) en hebt 2 tot 5 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie.

Je bent verder commercieel ingesteld en bent uitermate sterk in dataverzameling, data-analyse en interpretatie van de gegevens.

Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden en bent vaardig in het sparren met business partners op verschillende niveaus.

Daarnaast ben je bekend met Microsoft Office, Salesforce en Oracle BIT of soortgelijke applicaties. Wat bieden we

 • Een marktconform salaris gebaseerd op een 38-urige werkweek
 • Variabele werktijden en de mogelijkheid tot inruilen van vrije tijd en salaris
 • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals 8% vakantiegeld, een vaste 13e maand en een goede pensioenregeling
 • Ruime mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en het volgen van opleidingen
 • ARAG Vitaliteitsprogramma (waaronder ons sportprogramma)
 • Interesse?Ben jij die professional die wij zoeken en heb je belangstelling voor deze uitdagende baan of wil je meer informatie?

  Neem dan contact op met onze Recruiter Danny Rumpel op 06 30 46 07 01. Over ARAGARAG is een onafhankelijke rechtsbijstandverzekeraar en juridisch dienstverlener.

  Wij maken het recht toegankelijk en betaalbaar voor iedereen. Onze ambitie is om de beste juridische dienstverlener van Nederland zijn.

  Klanttevredenheid en kwaliteit van dienstverlening zijn hierbij de uitgangspunten.

  ARAG Nederland maakt onderdeel uit van de ARAG Groep, een van oorsprong Duits familiebedrijf met vestigingen in 15 Europese landen, de Verenigde Staten en Canada.

  Met zo’n 700 professionals in Nederland werken wij in een collegiale omgeving en informele werksfeer vanuit de locaties in Amsterdam, Rotterdam, Leusden en Roermond.

  Meer weten? Klik dan op onze bedrijfspagina.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier