Kalibratie engineer
Raaak Personeel
Dordrecht, NL
1 dag geleden
source : Jobbird

Ben jij technisch ingesteld en toe aan een nieuwe uitdaging? Is het vak van kalibratie engineer jou niet vreemd? Dan is dit iets voor jou!

Voor onze opdrachtgever in de regio Dordrecht zoeken wij een kalibratie engineer. In deze functie zorg je ervoor dat de kalibraties van de CT liquidmeters op diverse kalibratiestations succesvol verlopen.

Je verantwoordelijkheden zijn o.a. het controleren van de aanwezigheid van alle informatie voorafgaand van een kalibratie.

Denk hierbij aan de planning, intakeformulieren en procedures. Daarnaast zorg je voor het uitlijnen en controleren van de mechanische installaties en grijp je in wanneer er afwijkingen zijn gesignaleerd.

Het elektrisch aansluiten, configureren van de parameters en het uitvoeren van een functionaliteitscontrole van de CT liquid meter is voor jou geen probleem.

Je ziet er op toe dat de kalibraties op de juiste manier worden uitgevoerd. Is er een afwijking? Jij signaleert en documenteert het!

Vaardigheden

quot;Een MBO 3 of 4 diploma

quot;Ervaring als kalibratie engineer is een pré, geen eis!

quot;Flexibele werkhouding; werken buiten werktijden om is geen probleem voor jou.

Wat wij bieden

Salaris afhankelijk van ervaring en opleiding

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
voortzetten
Aanvraagformulier