Doktersassistent/medisch secretaresse Polikliniek MDL
Tergooi
Utrecht, NL
4 dagen geleden

De werkzaamheden vinden plaats op de frontoffice (direct patiëntencontact) en op de backoffice (telefooncontact). Samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor een klantgerichte en efficiënte organisatie van de polikliniek, waarbij service op de voorgrond staat.

Als doktersassistent / medisch secretaresse bestaan je werkzaamheden voornamelijk uit :

 • Het maken van (complexe) afspraken
 • Het voorbereiden, begeleiden en afronden van de diverse spreekuren
 • Over Tergooi

  De polikliniek Maag-, Darm- en Leverziekten is een drukke en afwisselende polikliniek. Op de polikliniek en endoscopiekamers werken ongeveer 20 medewerkers en 9 specialisten.

  De werkzaamheden vinden plaats op beide locaties. Er is een nauwe samenwerking met de artsen en de collega's van de functieafdeling Endoscopie op beide locaties.

  We zoeken een enthousiaste collega die zich thuis voelt op een dynamische complexe afdeling.

  Arbeidsvoorwaarden :

  Onze arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Ziekenhuizen. Deze functie is ingedeeld in FWG 35 met het daarbij behorende salaris van maximaal bruto € 2.

  665,- per maand, op basis van een fulltime werkweek (36 uur).

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier