Verkoopadviseur Bestelwagens
Louwman Group
Tilburg, NL
8 uur geleden

Wat ga je doen?

Je wordt zelfstandig verantwoordelijk voor de verkoop van VANS (lichte bedrijfswagens) van Mercedes Benz in (een deel van) de regio Tilburg.

Je pleegt zo’n 40 acquisitietelefoontjes per week en gaat ook bij bedrijven op bezoek om acquisitie te plegen. In de regio is veel potentie maar de concurrentie is ook sterk aanwezig.

Voor de klanten ben je een echte adviseur. Voor bedrijven kan de aankoop van VANS een grote uitgave zijn en je wilt ze goed adviseren over het totale financiële plaatje : wat kan het de klant opleveren en hoe weegt dit op tegen de kosten.

En ook na de verkoop zorg je voor goede aftersales.

Je wordt ondersteunend door een CRM systeem die je aangeeft welke klanten je wanneer kan benaderen. Ook word je geholpen met je agenda planning zodat je voldoende tijd hebt voor al je werkzaamheden.

Kortom als Accountmanager voor Louwman Mercedes Benz VANS zorg jij voor een enorme groei in de verkoop van onze VANS, bij nieuwe en bestaande klanten en draag je zorg voor het relatiemanagement met hen!

Wie ben jij?

Je bent een salesmanager in hart en nieren, vindt het leuk om met targets te werken en bent niet bang om bij bedrijven op bezoek te gaan om de VANS onder de aandacht te brengen.

Daarnaast ben je dienstverlenend ingesteld, je doet niet alleen puur verkoop, je hebt een adviserende rol.

 • Je bent technisch onderlegd, je kan snel leren wat voor type VANS er zijn en kan de klant adviseren wat het beste bij hem past.
 • Ook financieel inzicht is belangrijk

 • bij voorkeur heb je 3-5 jaar ervaring met B2B verkoop. Als je eerder VANS hebt verkocht, of hier alles over weet, is dit zeker een pré
 • flexibiliteit is belangrijk, je zal niet standaard 9 tot 5 werken, en dit zal ook soms op zaterdag zijn
 • je woont in de regio Tilburg, zodat je jouw eigen netwerk ook kan inzetten, om ons netwerk te vergroten
 • Wat kan je van ons verwachten?

 • Een salaris dat passend is voor de functie en jouw ervaring. Aanvullend kan je ook provisie verdienen wanneer je targets behaald
 • je krijgt de beschikking over een bestelwagen, laptop / iPad en mobiele telefoon
 • vanzelfsprekend bieden we je een gedegen inwerkprogramma. Daarnaast word je via het opleidingsprogramma van Mercedes Benz opgeleid tot gecertificeerd Bedrijfswagenverkoper
 • onderdeel van de procedure is een assessment. Hierin testen we graag jouw (sales) Skills
 • Wil jij als Verkoopadviseur B2B meebouwen aan de toekomst van Louwman Group?

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier