Medewerker technische dienst elektrotechnisch
Unica
Rotterdam, NL
4 dagen geleden
source : Joof.nl

Jouw uitdaging als Storingstechnicus RotterdamJouw werkzaamheden als Storingstechnicus bestaan verder uit : steltdiagnoses ten aanzien van storingsoorzaken, verhelpt storingenzelfstandig en rapporteert de bevindingen stemt frequent af met deservicedesk je signaleert mogelijke opdrachten vanuit de storingen.

controleert installaties op gebreken of dreigende defecten. oefenttoezicht uit en geeft vakinhoudelijke aanwijzingen aan medewerkersen derden.

 • neemt deel aan de consignatiediensten ( op dit moment isdit eens per 8 weken met een back up collega). verzorgt zelfstandigschriftelijke rapportage over de uitgevoerde storingen en voertandere benodigde administratie adviseert de klant overuiteenlopende technische aspecten Jouw team Je gaat werken binnenUnica Building Services Rotterdam;
 • dé one-stop-shop voor gebouwgebonden techniek. Van ontwerp, realisatie tot en met beheer,onderhoud en inspectie. Van a tot z kunnen onze klanten vertrouwenop de kundigheid van de Unica medewerkers.

  De vestiging Rotterdamis net als veel andere vestigingen van Unica een innovatievelocatie met veel aandacht voor klant en mens.

  Wij geloven erin datmet zorg en aandacht voor onze medewerkers wij in staat zijn om eenultieme klantbeleving te verzorgen.

  Dit doen wij met sterk lokaalgeoriënteerde klantteams die een maximale ontzorging enklanttevredenheid bieden. Veel concepten zijn er in Rotterdamontwikkeld en via de Unica organisatie uitgerold.

  Er werken totaal100 medewerkers binnen Rotterdam. Wat biedt Unica jou? Bij Unicainvesteren we in jou. We vinden het belangrijk dat jij jeprofessioneel kunt ontwikkelen.

  Bij ons maak je het verschil intechniek én dienstverlening; onze slogan is niet voor niets Samenmaken wij de toekomst’. Veel van onze collega’s volgen ieder jaaropleidingen, trainingen en cursussen op het gebied van(installatie)techniek, werktuigbouw en commerciële-

  enmanagementvaardigheden. Jij binnenkort ook? Daarnaast kun jerekenen op : Een goed salaris Een goede pensioenregeling 25vakantiedagen en 13 adv-

  dagen WinstdelingsregelingCollectiviteitskorting op je zorgverzekering bij Zilveren Kruis enCZ Bedrijfsauto Smartphone (ook voor privé gebruik) Natuurlijkvragen we ook wat van jou Afgeronde MBO niveau minimaal niveau 4bij voorkeur richting installatietechniek, werktuigbouw ofelektrotechniek Daarnaast vragen we : 10 jaar werkervaring in detechnisch beheer Specialistische kennis en ervaring binnenvakgebied Rijbewijs B Goede beheersing van de Nederlandse taal inwoord en geschrift Communicatief sterk Representatief voorkomenService en klantgericht Positief ingesteld Teamspeler Wie zijn wij?

  Unica is dé allround technisch dienstverlener van Nederland entrendsetter in duurzame innovaties, die alle vraagstukken op hetgebied van techniek in en om gebouwen oplost.

  Denk aan hettoepassen van oplossingen op het gebied van installatietechniek,energie, ICT, internet of things (IOT) en smart buildings diebijdragen aan functionele, gezonde en veilige leef-

  enwerkomgevingen. Unica zet de wensen en behoeften van klanten om ineen kwalitatieve oplossing op maat. Met een slagvaardig netwerk vannegen bedrijvenclusters, meer dan 2.

  500 medewerkers en een omzetvan € 477 miljoen behoort Unica tot de grootste technischdienstverleners van Nederland.Onderhoudsmonteur, MedewerkerTechnische Dienst, Maintenance Supervisor, Technische Dienst,Technisch Medewerker, Monteur Technische Dienst, OfficierTechnische Dienst, Onderhoudsmedewerker, Troubleshooter,Onderhoudstechnicus, MBO, Elektrotechniek, Installatietechniek,Werktuigbouwkunde,

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier