Onderhoudstimmerman
Rensie Flex
Noordwijk
4 dagen geleden

Voor een aannemersbedrijf uit de regio zijn wij op zoek naar een Onderhoudstimmerman. Je komt te werken in een modern familiebedrijf en in haar ruim 80-jarige bestaan is de organisatie uitgegroeid tot een zeer gerespecteerde bouwonderneming in de Randstad.

Door jarenlange ervaring, passie, betrokkenheid en actuele kennis van de markt, kenmerkt het bedrijf zich als een spraakmakende en betrouwbare partner in de bouw.

Vanwege de groei van de organisatie en toenemende werkzaamheden, zijn wij nu op zoek naar dé geschikte kandidaat om het team uit te breiden!

Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in restauratie, renovatie, onderhoud, verbouw en nieuwbouw. Onder de klanten tref je onder andere overheidsgebouwen, scholen, woningstichtingen, appartementscomplexen en investeerders.

Werkzaamheden :

Als Onderhoudstimmerman word jij ingezet op de onderhoudsklussen die het bedrijf, naast de grote bouw- en renovatieprojecten, binnen krijgt.

In de huidige situatie wordt er op dat moment een collega van een van de grotere projecten vrijgemaakt, om de klus op te pakken.

In verband met toename van de werkzaamheden, zal het team nu worden uitgebreid met een collega die zich specifiek bezig zal gaan houden met deze klussen.

Denk hierbij aan timmeren, tegelzetten en klein loodgieterswerk. Je krijgt de beschikking over jouw eigen werkbus, gereedschap en telefoon van de zaak.

Functie eisen :

 • Minimaal 10 jaar ervaring als timmerman;
 • Ervaring met reparatiewerkzaamheden en tegelwerkzaamheden;
 • Beheerst de Nederlandse taal;
 • In het bezit van een VCA certificaat, of bereid deze te halen;
 • In het bezit van rijbewijs B.
 • Profiel :

  Wij bieden een uitdagende en afwisselende functie binnen een mooie organisatie. Je komt te werken in een hecht team waar iedereen voor elkaar klaar staat.

  Het betreft in eerste instantie een dienstverband op basis van een uitzendovereenkomst via Rensie Flex, met uitzicht op een rechtstreeks dienstverband bij onze opdrachtgever.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier