Nieuwsgierig naar werken als klantenservicemedewerker bij ING? Kom eens langs! in Groningen
YoungCapital
Groningen, NL
5 dagen geleden
source : Officevacatures

Over Webhelp ING

De klantenservicemedewerkers van ING krijgen vragen van klanten over hun dagelijkse bankzaken. Hierbij kun je denken aan een klant die een spaarrekening wil openen, zich afvraagt wanneer een betaling binnenkomt of misschien juist een overboeking uit wil laten voeren.

Aan de klantenservicemedewerker de taak om de klant zo goed mogelijk en naar tevredenheid te helpen.

De afdeling van ING is geopend op werkdagen van 08.00 tot 21.00 uur. Op zaterdag is de afdeling geopend van 09.00 tot 17.

00 uur. De klantenservicemedewerkers van ING werken dan dus ook af en toe in de avond en op zaterdag. Op deze afdeling is het al mogelijk om vanaf 16 uur per week te werken.

Je vindt hier dan ook veel medewerkers die deze baan combineren met bijvoorbeeld hun studie, het gezinsleven of een andere baan.

Elke medewerker heeft eerst zijn WFT certificaat behaald en een training van 12 werkdagen gevolgd. Zo zijn zij optimaal klaargestoomd voor de functie! Daarnaast krijgen ze goede begeleiding van zowel coaches als teammanagers. Top geregeld dus!

Groei programma Webhelp

Met het GROEI’-ontwikkelprogramma van Webhelp krijgen medewerkers meer zicht op hun verantwoordelijkheden, doorgroeimogelijkheden én salarisontwikkeling! Er zijn doorgroeimogelijkheden (al na 9 maanden!) in de richting van webcare-

werkzaamheden, zakelijke klantcontacten en plannings- en coachingstaken. Webhelp hanteert bovendien een aantrekkelijk puntensysteem, waarmee je bonussen kunt verdienen.

Op deze manier kun je goed functioneren en flexibiliteit omzetten in geld!

Functieeisen

 • Minimaal hbo-werk- en -denkniveau;
 • Nieuwsgierigheid naar werken op een klantenservice afdeling.
 • Een enthousiaste instelling.
 • Bedrijfsomschrijving

  YoungCapital helpt jongeren hun potentieel te ontdekken en te ontwikkelen. Want jong talent is het groeikapitaal dat elk bedrijf nodig heeft.

  Met hun frisse kijk en eindeloze energie kunnen ze de wereld veroveren. Als digital natives hebben ze nieuwe ideeën over werken.

  Ze zijn ambitieus, creatief, flexibel en connected. Ze jagen vernieuwing aan bij organisaties. Bij YoungCapital doen we er alles aan om het beste naar boven te brengen bij jongeren en bedrijven, zodat ze elkaar blijven stimuleren tot groei.

  Wij zijn connected heart en made of energy. Dat voel je als je bij ons binnenstapt. Oh, en we hebben plezier in wat we doen.

  Arbeidsvoorwaarden

 • Een goede indruk van het werken op de klantenservice afdeling van Webhelp ING.
 • Een antwoord op al je vragen die je altijd al hebt willen stellen over het werken als klantenservice medewerker!
 • Zelf ervaren hoe het is om te werken op de klantenservice door mee te luisteren met ervaren medewerkers.
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier