Verpleegkundige wijkteam Eemnes
Vivium Zorggroep
Utrecht, NL
6 dagen geleden

Wil jij jouw verzorging afstemmen op de wensen en behoeftes van de cliënten? Zodat je mensen helpt thuis hun eigen leven te blijven leiden?

En wil jij in no-time een schat aan ervaring opdoen bij een toonaangevende organisatie? Kom dan werken bij Vivium! Bij ons krijg je veel vrijheid en verantwoordelijkheid en kun je je talenten blijven ontwikkelen.

Nieuwsgierig naar wat wij anders doen? Als Verpleegkundige in de wijk maak je van Zorg aan huis persoonlijke zorg. Kijk op en maak alvast kennis met de Vivium Wijkteams.

We zijn per direct op zoek naar een Verpleegkundige. Uren in overleg.

Wat ga je doen?

Bij cliënten thuis in Eemnes signaleer, lever en coördineer je zorg op maat’ en niet meer dan nodig is. Ook zet je innovaties in.

Je gaat werken in een hecht team waarin je veel vrijheid en verantwoordelijkheid krijgt. Jullie Wijkteam bestaat uit (wijk)verpleegkundigen en verzorgenden(-

IG). Samen zijn jullie verantwoordelijk voor de planning, organisatie en verdeling van het werk, en het opzetten en onderhouden van relevantie relaties in de wijk.

Als lid van het Wijkteam heb jij invloed op de invulling deze werkzaamheden en vervul je zelf coördinerende taken. Een uitdagende functie in een hecht team!

Arbeidsvoorwaarden :

Salaris conform cao VVT, FWG 45 (max. € 3153,90 bruto per maand bij 36 uur per week)

Eindejaarsuitkering van 7,4% over het bruto jaarsalaris

Goede secundaire arbeidsvoorwaarden

Collectieve kortingen

Meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden

Zeer goede reiskostenregeling voor ambulant werk

In de zorg ben je nooit uitgeleerd. Met ons interne leerportaal zorgen we ervoor dat jouw kennis en vaardigheden op peil blijven en dat je jezelf kunt blijven ontwikkelen.

Functie eisen :

Een diploma Verpleegkundige niveau 4, BIG geregistreerd

Relevante ervaring in de (ouderen)zorg

Je bent gemotiveerd, enthousiast en hebt een passie voor je vak

Goede sociale vaardigheden en hart voor de cliënten

Rijbewijs

Je bent een zelfstandig, warm, integer, flexibel en creatief persoon.

Voor administratieve taken loop je niet weg en je bent computervaardig.

Je bent bereid om wisselende diensten te draaien.

Een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG)

Bij interesse in deze vacature :

Dan zijn we op zoek naar jou! Neem voor meer informatie contact op met Carolien Dreef, P&O adviseur, telefoonnummer 06 -

8381 0221. Solliciteren kan via onderstaande link. Reageer vandaag nog en misschien ben jij binnenkort wel onze nieuwe collega! Want de mooiste ervaring is en blijft levenservaring.

Een interne re-integratie- of herplaatsingkandidaat gaat voor op een andere interne kandidaat. Om misverstanden te voorkomen wordt re-

integratie- of herplaatsingkandidaat verzocht in de brief duidelijk zijn / haar status aan te geven.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier