Ontbijt Kok
Fletcher Hotels
Huizen, Nederland
8 dagen geleden

Een goed begin is het halve werk! Ga jij zorgen dat onze gasten de dag goed beginnen met een heerlijk ontbijt? Ben jij de persoon wie met het juiste been uit bed opstaat en wil je genieten van je vrijheid in de middag?

Wij zijn ter versterking van ons Fletcher Team op zoek naar een ontbijtkok!De functie Mise en place werkzaamheden voor het ontbijt en de lunch Het ontbijt doorgeven en aanvullen Bijhouden van de inkoop en de voorraad van de benodigdheden in de keuken Het waarborgen, verbeteren en continueren van de kwaliteit Het verrichten van opruim-

en schoonmaakwerkzaamheden Wat wij vragen Kennis over HACCP Flexibel inzetbaar, ook tijdens weekenden en vakanties Proactieve houding Creativiteit en passie voor koken BHV SVH is een pré Wat wij bieden 2 tot 3 flexibele werkdagen Werktijden van 06.

30 uur tot + / - 14.00 uur Prettige werksfeer met enthousiaste collega’s Persoonlijke ontwikkeling d.m.v. trainingen en cursussen Doorgroeimogelijkheden binnen Fletcher Hotels Een compleet kokstenue incl.

veiligheidsschoenen Speciaal medewerkerstarief voor jouw nachtjes Fletcher Hotels! Aantrekkelijk salaris Herken jij jezelf in dit profiel?

Ben jij de aangewezen persoon om dit ontbijtklusje te klaren? Twijfel niet, en gebruik onderstaande button om direct te solliciteren.

Wil je meer weten over Fletcher Hotels? Kijk dan op www.fletcher.nl

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier