Magazijnmedewerker
Erick Personeelsdiensten
Hengelo ov, NL
2 dagen geleden

Omschrijving

Ben jij gedisciplineerd en gestructureerd? En heb jij aantoonbare werkervaring op de heftruck? Dan ben jij de Magazijnmedewerker die wij zoeken!

Waar kom je terecht als Magazijnmedewerker?Je gaat in een klein team van magazijnmedewerkers aan de slag maar bent onderdeel van een team met meer dan 100 enthousiaste, betrokken, gedreven én gezellige collega s.

Iedere dag zorg jij voor een optimale opslag van de voorraden en ben jij verantwoordelijk voor het logistieke proces. Jij bent de onmisbare schakel en komt veel in contact met transporteurs van de relaties en leveranciers.

Verder ga je aan het werk binnen een fijne organisatie met lef. Ze streven ernaar om in de gevelbranche de meest betrouwbare, innovatieve en creatieve partner te zijn! De sfeer onderling is goed en gemoedelijk.

Kortom; een toffe organisatie om onderdeel van te zijn!

Wat ga je doen als Magazijnmedewerker?Als magazijnmedewerker ben je een onmisbare schakel in het opslaan en ordenen van goederen in het magazijn.

Jij bent als magazijnmedewerker verantwoordelijk voor het gehele logistieke proces en een optimaal verloop hiervan. Je zorgt voor de gestructureerde en optimale opslag van de voorraden en hebt veelvuldig contact met de productieafdelingen over de afvoer en opslag van de goederen die gereed zijn voor transport.

Wat bieden wij jou als Magazijnmedewerker?- Volop doorgroeimogelijkheden

 • Een zeer prettige werksfeer
 • Uitzicht op een vast dienstverband
 • Een uitstekend salaris
 • Bemiddeling naar een vaste baan- Opleiding door middel van cursussen
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier