Verzorgende IG, afdeling ouderen met een lichamelijke zorgvraag en/of dementie
Stichting De Waalboog
Nijmegen, NL
5 uur geleden

Ben jij verzorgende IG en op zoek naar een fijne werkplek? Dat komt goed uit : het team en de bewoners van afdeling Honingraat op locatie De Honinghoeve kijken uit naar een enthousiaste zorgprofessional met een warm hart voor somatische en psycho-geriatrische zorg.

De afdeling

De 20 bewoners van afdeling Honingraat hebben somatische en / of psycho-geriatrische problematiek. Ze wonen op twee verschillende etages, waar ze ieder een eigen appartement hebben.

De bewoners delen een gezamenlijke huiskamer. Ze eten daar gezamenlijk, drinken er een kopje koffie en doen er mee met leuke activiteiten.

Voor extra gezelligheid en grotere activiteiten gaan de bewoners naar de brasserie bij de entree van De Honinghoeve.

Het team

Het team van Honingraat omschrijft zichzelf als positief’. Achter dat ene woord gaat veel schuil : de teamleden zijn open, flexibel, altijd op zoek naar verbetering en delen niet alleen de leuke, maar ook de minder leuke dingen.

Gelijkwaardigheid is belangrijk voor ze. Net als respect : voor elkaar én voor de bewoners. Maar het team gelooft niet in het spreekwoord Spreken is zilver, zwijgen is goud’ : als er iets gezegd moet worden, wordt het gezegd.

Zo zorgen ze er samen voor dat iedereen zich zo thuis als maar kan’ voelt met ruimte voor complimenten, feedback en humor.

Je moet een diploma Verzorgende op zak hebben, maar dat spreekt voor zich. Natuurlijk is het heel mooi als je al ervaring hebt in de ouderenzorg.

We zetten ze hieronder voor je op een rij.

 • Je hebt oprechte aandacht, begrip en respect voor de bewoners.
 • Je ziet welke ondersteuning bewoners, hun familie en je collega’s nodig hebben.
 • Je merkt of er (zingevings)vragen zijn en biedt een luisterend oor.
 • Je weet wat familieleden en andere naasten (kunnen) bijdragen.
 • Je hebt (over)zicht op de afgesproken dagstructuur en therapieën.
 • Je bent flexibel, stressbestendig en spontaan.
 • Je werkt zelfstandig, maar vraagt ook hulp als dat nodig is.
 • Je staat open voor feedback en bent niet bang om die zelf ook te geven.
 • Je denkt graag samen met je collega’s over kleinere en grotere kwaliteitsverbetering op de afdeling.
 • Je durft te kiezen voor creatieve oplossingen en neemt humor mee naar je werk.
 • Herken je jezelf? Dan maken we graag kennis met je : solliciteer vandaag nog!

  Afdeling Honingraat zoekt versterking van een verzorgende IG, die beschikbaar is voor 24 uur per week, deze uren zijn bespreekbaar.

  Heb jij interesse om door te groeien naar EVV-er (Eerst Verantwoordelijke Verzorgende IG) dan is dat op deze afdeling zeker mogelijk! Je aanvangssalaris is conform de CAO-VVT.

  Het maandsalaris wordt aangevuld met een vergoeding voor de onregelmatigheid. Daarnaast ontvang je vakantiegeld (8%) en een eindejaarsuitkering.

  Over De Waalboog

  Voor De Waalboog begint goede zorg op dát punt in het leven waar alles voor mensen nog paste’. Toen dus alles nog bij elkaar kwam.

  In mensen, in omgeving, in dierbare rituelen en patronen. Dat punt in het leven waar het voor het laatst als thuis voelde, letterlijk en figuurlijk.

  Als het leven van iemand dan opeens kantelt, getroffen door ouderdomsproblemen, helpt De Waalboog mensen om de verhaallijn van hun leven zoveel mogelijk weer op te pakken.

  Met ongeveer 600 bewoners, iets meer dan 1000 medewerkers en ruim 500 vrijwilligers is Stichting De Waalboog één van de grootste organisaties voor zorg, welzijn en wonen in de regio.

  Maar groot’ is in onze ogen niet echt belangrijk. Wij willen professioneel, respectvol, oprecht, ondernemend en verbindend zijn.

  Vanuit onze vijf locaties in Nijmegen bieden wij de bewoners, de bezoekers van de dagbehandeling en de mensen die thuiszorg ontvangen dan ook de meest hoogwaardige en belevingsgerichte zorg en een zo passend mogelijk vervolg van hun leven.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier