F&B stage
WestCord Strandhotel Seeduyn Vlieland
Vlieland, Friesland, Nederland
2 dagen geleden
source : Hotelprofessionals

Tijdens deze stage krijg je alles te zien en te leren op F&B gebied. Staat de gast bij jou op nummer één? Ben jij de gastheer / gastvrouw in spé?

Dan is Strandhotel Seeduyn hét hotel voor jou om je stage te volbrengen!

Als allround F&B stagiair(e) zul je worden ingezet in de verschillende F&B outlets van Strandhotel Seeduyn : bar, restaurant, room service en vergaderzalen.

Hierdoor heb je de mogelijkheid om in korte tijd veel te kunnen leren.

Tot jouw taken behoren o.a.

 • Het uitvoeren van de dagelijkse werkzaamheden in restaurant (zowel ontbijt, lunch als diner), bar, banqueting (verzorgen van vergaderingen, cursussen etc.
 • en roomservice teneinde tot een optimale gasten service te komen;
 • Het zorgdragen voor een vlotte & correcte bediening / verzorging binnen de diverse F&B afdelingen;
 • Spreekt jou deze super leuke afwisselende F&B stageplaats aan, en vind je het leuk om in een internationale omgeving te werken?

  Beschik je daarnaast over mensenkennis en humor en ben je gastvrij, reageer dan direct!

  Belangrijk : Dit is een stage, alleen reageren als je een relevante opleiding volgt s.v.p.! Ook vragen wij een minimale stage duur van 20 weken / 5 maanden

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier