Frontend Developer Marineschepen
RH Marine
Schiedam, NL
3 dagen geleden

Wat ga je doen

Op onze innovatie-afdeling Portfoliomanagement & Innovatie (PI) bedenken en ontwikkelen wij de systemen die door de projecten aan boord gebruikt worden.

Voor deze afdeling zoeken wij een Frontend developer met affiniteit voor schepen. Het betreft een functie voor 40 uur met als standplaats Schiedam.

Je sluit aan bij ons Damage Surveillance and Control’-team, zij houden zich bezig met het (door)ontwikkelen van systemen voor de digitalisering en automatisering van bedrijfsvoering- en beslissingsprocessen aan boord van marineschepen.

Momenteel zijn we bezig met de start van een nieuwbouw applicatie voor de Koninklijke Marine : de Battle Damage Repair Support Tool.

Een overkoepelende applicatie waaronder verschillende andere reeds bestaande applicaties gaan functioneren, zoals de Automatische Adviesfuncties en het Electronic Incident Board.

De groep die deze applicatie gaat ontwikkelen m.b.v. de Agile scrum methodiek zal bestaan uit 2 backend developers (C# / .

Net), een Product Owner en jijzelf. Jij wordt verantwoordelijk voor de bouw van het frontend deel van deze applicatie.

Het betreft dus een zeer zelfstandige functie, waarbij jij ook adviserend bent vanuit je frontend expertise. De applicaties die wij bouwen zijn bedoeld om beslissingen van operators en leidinggevenden aan boord te ondersteunen, ook tijdens calamiteiten en dreiging.

De door jou ontwikkelde UI moet deze gebruikers moeiteloos door de procedures leiden : Don’t make them think’. Je staat er niet helemaal alleen voor, je kunt sparren met een collega frontend developer uit een ander team.

Wat vragen we van jou

Je hebt een afgeronde HBO opleiding en 5+ jaar ervaring met in ieder geval JavaScript, TypeScript, HTML5, CSS, React en Next.

js. Je hebt een goed gevoel voor User Experience en Usability. Je bent in staat je te verdiepen in de werkwijze van de eindgebruikers en dit te vertalen naar intuïtieve Interfaces.

Je bent zelfstandig en in staat een keuze goed te beargumenteren naar je teamleden en opdrachtgevers.

Je werkt gestructureerd, hebt oog voor detail en onderkent het belang van goede documentatie. Kwaliteit afleveren is voor jou vanzelfsprekend en je ziet waar verbeteringen mogelijk zijn.

Tot slot is goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal noodzakelijk en ben je bereid een Verklaring Omtrent Gedrag en Verklaring Geen Bezwaar aan te vragen.

Wat bieden wij

 • Een geweldig bedrijf om voor te werken met een rijke historie en een mooie toekomst, met veel aandacht voor innovatie. De collegialiteit is groot;
 • een goede sfeer en samenwerking is onmisbaar om ons complexe werk succesvol uit te voeren. Geen project is hetzelfde en ieder project is bijzonder.

  Het eindresultaat is altijd een prachtig varend schip waarop alles werkt. Werk waar je trots op kunt zijn! De arbeidsvoorwaarden zijn als volgt :

 • Een salaris tussen de € 2.955,- en € 4.315,- bruto per maand, afhankelijk van kennis en ervaring;
 • 8% vakantiegeld;
 • 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen;
 • Een laptop en smartphone van de zaak;
 • Flexibele werktijden en thuiswerken, ook na corona;
 • Een vaste jaarlijkse gratificatie;
 • Een variabele winstdeling;
 • Een goede pensioenregeling via PMT;
 • De mogelijkheid tot collectieve zorgverzekering bij ONVZ en Zilveren Kruis.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier