Helpende instelling
Joof Media
Den Haag, NL
2 uur geleden
source : Joof.nl

Je gaat via Zorgwerk flexibel aan de slag alsHelpende niveau 2 in Rijswijk en regio Haaglanden. Je kan onderandere werken bij onze opdrachtgevers op het gebied van Thuiszorgen EMZ.

Als Helpende vervul je een essentiële rol in het dagelijksleven van zorgbehoevenden. Jij bent de persoon die ervoor zorgt datjouw cliënt zijn of haar dag goed begint en / of deze in de avondprettig afsluit.

Jouw aanwezigheid maakt daarom een wereld vanverschil. Je takenpakket is gevarieerd en omvat het ondersteunenvan cliënten verschillende dagelijkse activiteiten.

Dit kanbetekenen dat je ze helpt zichzelf te wassen, aan te kleden en heteventueel assisteert bij het aantrekken van steunkousen.

Daarnaastzorg je ervoor dat de cliënt zijn of haar medicatie tijdigtoegediend krijgt. In de zorg draait alles om mensenwerk.

Het isdan ook enorm belangrijk dat je je in kunt leven in de situatie vaneen cliënt. Kun jij goed luisteren en vind je het leuk om eengezellig praatje te maken tijdens de verzorgende werkzaamheden?

Danzorgen jouw warmte, oprechte interesse, glimlach en luisterend oorervoor dat de cliënt helemaal op zijn of haar gemak voelt.

Als jebijvoorbeeld in een verpleeg- en verzorgingshuis, gehandicaptenzorgof ziekenhuis aan de slag gaat, kom je in een team te werken metleuke collega’s.

Kies je voor het draaien van diensten in dethuiszorg, dan bezoek je zelfstandig hulpbehoevenden tijdens eenroute bij jou in de buurt.

Ben je enthousiast geworden om alsHelpende niveau 2 aan het werk te gaan in Rijswijk e.o. en voldoeje aan de funtie-eisen? Solliciteer dan direct!

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier