Magazijnmedewerker vakantiebaan, Coop
tempo team
Groningen
4 dagen geleden

Functieomschrijving

De ene week lekker uitslapen en de andere week genieten van je vrije (zonnige) middag? Dat kan als magazijnmedewerker bij de Coop in Gieten.

Daarnaast krijg je met deze vakantiebaan ook nog eens een lekker salaris van €11,30 per uur. Lekker cashen dus! Dat komt goed uit nu we weer naar feestjes en andere uitjes kunnen!

Wat bieden wij jou

 • Lekker veel uren maken
 • Toeslagen tot wel 100% in de avonduren op zaterdag
 • Een fijne vakantietoeslag van 8,33%
 • Een kantine waar je voor een prikkie kunt eten
 • Een blijvend baantje op de zaterdag
 • Wie ben jij

  Naast dat jij beschikbaar bent in de weken 28 tot en met 34 ben jij iemand die :

 • Eigen vervoer heeft om naar Gieten te komen;
 • De Nederlandse taal goed beheerst in verband met de headset;
 • Bereid is om op zaterdag te blijven na de vakantie.
 • Wat ga je doen

  Als magazijnmedewerker heb je jouw eigen persoonlijke headset, die is ingesteld op jouw stem, dat klinkt wel gaaf toch? Deze headset vertelt jou precies welke producten je moet verzamelen en waar je deze kunt vinden.

  Dit hoef je natuurlijk niet lopend te doen, maar je rijdt op een vette elektrische pallettruck het hele magazijn door. Dit magazijn is mega groot, maar voor je het weet ken jij deze net zo goed als de binnenkant van je broekzak! Deze producten ga je vervolgens achterop je containers stapelen.

  Dit kunnen best zware producten zijn, denk aan kratten bier, dus je kweekt ook nog eens gratis spierballen! De werktijden als magazijnmedewerker zijn van 05 : 45 tot 13 : 45 of van 14 : 15 tot 22 : 15.

  Na de zomer kun je ook lekker blijven werken op de zaterdagen, dus je houdt er ook nog eens een leuke bijbaan aan over.

  Waar ga je werken

  Naast dat je terechtkomt in een gezellig team is het erg indrukwekkend om te zien hoe groot zo’n distributiecentrum er nou van binnen uit ziet.

  In de grote hal komt er van alles voorbij. Denk aan fris, chips, maar ook verschillende shampoos. Daarnaast is er ook nog een kleine ruimte waar bijvoorbeeld blikjes tonijn opgestapeld liggen.

  In de ruime kantine kun je daarnaast ook nog eens genieten van lekkere, maar vooral goedkope maaltijden. In de avond wordt er soms zelfs vers wat bereid, dus dat scheelt jou ook weer koken!

  Sollicitatie

  Na het lezen van deze vacature ben je natuurlijk net zo enthousiast als ik, dus solliciteer gauw op deze vacature als magazijnmedewerker! Gesolliciteerd?

  Dan bel ik je zo snel mogelijk op het een en ander nog door te nemen. Heb je toch nog vragen? Dat kan! Bellen / appen kan naar 038-4261999 en vraag dan naar Lisa.

  Mail je liever? Geen probleem. Dit kan naar recruitment.noordoost tempo-team.nl

  Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

  Sollicitatieprocedure

  Om te solliciteren heb je een account nodig. Bij je eerste sollicitatie maak je dit eenvoudig via het sollicitatieformulier aan.

  Bij een volgende sollicitatie kun je inloggen en worden je gegevens opgehaald. Met je account kun je inloggen op Mijn Tempo-Team.

  Hier kun je de voortgang van je sollicitatie(s) volgen en je persoonlijke gegevens en cv aanvullen zodat wij de beste baan voor jou kunnen vinden.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier