Sales Supervisor Outlet Roermond
Esprit
Roermond, Netherlands,
10 dagen geleden

Je bent bij de pinken en je weet dat vandaag de dag een baan meer is dan een baan - het gaat om werken in een wereld die jou inspireert.

Wij houden van diversity en van jouw unieke bijdrage aan wat Esprit tot een fanstastisch merk maakt. Kom bij de Esprit Family, een internationale lifestyle company, en maak mee het verschil in die geweldige 'world of fashion'.

Voor onze Outlet Store in Roermond zijn wij op zoek naar een Sales Supervisor Als Sales Supervisor ligt je focus op people & selling .

Je werkt doelgericht om het target te bereiken en te overtreffen, zonder de bottom-line profit uit het oog te verliezen.

Dit doe je door leading by example op de storevloer. Samen met het salesteam stel je alles in het werk om de beste consumer service in de store te verzekeren.

Je bent de schakel tussen het Store Team (sales associates) en het Commercial Team (visual merchandisers en stock associates) en je bent de rechterhand van de storemanager die de eindverantwoordelijkheid heeft.

Je bent een geboren leider en een team builder die ervan houdt om met mensen te werken. Je vindt het fijn om nauw samen te werken met je storemanager.

Je bent extravert, pro-actief en sterk resultaatgericht. Je passie voor consumer service is ongezien. Daarbij heb je een neus voor het aanwerven van soortgelijk talent.

Analytisch inzicht (KPI’s, staffing, P&L) heb je van nature. Al deze kwaliteiten heb je kunnen tonen in een vorige retailervaring van 1 à 2 jaar (als storemanager of afdelingsverantwoordelijke).

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier