Service Engineer Benelux
VDL
Breda
5 dagen geleden

Word je graag uitgedaagd met technische puzzels en houd je van afwisseling? Dan ben je bij ons op de juiste plek! Als Service Engineer bij VDL Steelweld mag je onder andere werken aan autonoom rijdende industriële voertuigen, automatische parkeersystemen, geautomatiseerde productie lijnen en kom je daarom dus bij zeer uiteenlopende opdrachtgevers.

Wat ga je doen?

Als service engineer sta je telefonisch klaar voor je opdrachtgevers om ze te helpen met hun technische uitdagingen. Je werkt zowel correctief (storingen verhelpen) als preventief (onderhoud).

Bij storingen zoek je samen met de opdrachtgever naar een passende oplossing. Jouw technische kennis zorgt dat je de opdrachtgever, op afstand, verder kunt helpen.

Indien dit niet lukt, spring je in de serviceauto om naar de locatie van de opdrachtgever te rijden en ter plaatse de storing te verhelpen.

Wat voor machines?

Bij VDL Steelweld krijg je de kans om mee te werken aan de toekomst. VDL Steelweld maakt onder andere zelfrijdende ( elektrische) voertuigen voor het transport van (vloeistof) containers of pallet vervoer.

Storingen aan deze voertuigen en installaties kunnen een combinatie zijn van mechanisch- / pneumatisch- / elecktronisch- en besturingsproblemen.

Kijk op onze website https : / / www.vdlsteelweld.com / nl / divisies voor een indruk van onze producten en werkzaamheden.

Durf jij de 24 / 7 uitdaging aan?

Als service engineer verricht je de meeste werkzaamheden, in dagdienst, bij de klant of bij VDL Steelweld in Breda. Echter vanuit de diverse service contracten met onze opdrachtgevers, verleen je bij storingen ook 24 / 7 (telefonische) technische support.

Om deze opdrachtgevers goed te kunnen helpen, draai je eens in de maand een 24 / 7 dienst van Maandag tot Maandag. In eerste instantie probeer je de storing op afstand op te lossen, als dit niet lukt dan spreek je af wanneer je ter plaatse kunt zijn en begint je volgende uitdaging.

Jouw profiel :

 • Afgeronde technisch mbo opleiding niveau 4;
 • Je hebt kennis van montagetechnieken, elektronica en storing zoeken;
 • Kennis van het lezen van mechanische en elektronische (E-plan) schema’s;
 • Ervaring met PLC programmering / troubleshooting is een pre;
 • Affiniteit met computers;
 • Je bent klantgericht beschikt over goede communicatieve vaardigheden in de Nederlandse en Engelse taal;
 • Je bent in het bezit van rijbewijs B;
 • Je bent bereid tot het draaien van storingsdiensten en het werken op locatie (Benelux) bij klanten.
 • Wat bieden wij?

 • Een internationale flexibele werkomgeving;
 • 27 vakantiedagen en 13 ATV dagen;
 • Een collectieve ziektekostenverzekering;
 • Winstdeling;
 • Een goede begeleiding en de kans om te groeien in je functie en binnen de organisatie
 • Een prima start salaris
 • Bij goed functioneren, uitzicht op een vaste baan
 • Is je interesse gewekt en voldoe je aan het profiel? Dan ontvangen we graag je cv en motivatie voor deze vacature! Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

  Het bedrijf :

  Heb jij een passie voor techniek en interesse in een baan in de auto-industrie? Heb jij je altijd al afgevraagd hoe een auto gemaakt wordt en hoeveel robots hiervoor nodig zijn?

  Dan zijn we op zoek naar jou! VDL Steelweld is een vooraanstaand leverancier van o.a. Jaguar Land Rover, Ford, Volvo en BMW.

  Wij leveren hen gerobotiseerde productieautomatiseringssystemen die we bedacht en ontwikkeld hebben om zo efficient mogelijk auto's in elkaar te zetten.

  Bij VDL Steelweld werk je in een hightech dynamisch bedrijf met een internationaal karakter. Het hoofdkantoor is gevestigd in Breda.

  Daarnaast zijn er ook vestigingen in Duitsland, Engeland, Zweden, Roemenie, China, India en Amerika. Niet alleen worden de productielijnen van bekende automerken bij ons uitgedacht en op locatie geïnstalleerd, maar we ontwikkelen en assembleren ook special products zoals Automatisch Geleide Voertuigen (AGV's) en havenwagens die rijden zonder bestuurder.

  Wij bieden jou dan ook uitdagingen op allerlei niveaus, waarbij je te maken krijgt met een breed scala aan handlings-, assemblage- en verbindingstechnieken voor uiteenlopende industriele toepassingen.

  Word jij onze nieuwe collega?

  LI-AS1

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier