Trainee Bestuurskunde
Maandag
Zwolle, Netherlands
5 dagen geleden

Over de functie

Zoek jij die ene kans om jouw carrière als bestuurskundige een kickstart te geven binnen de overheid? Lees snel verder en reageer als jou dit aanspreekt!

Als trainee ben jij in het bezit van een afgeronde HBO / WO opleiding, richting bestuurskunde / overheidsmanagement. Je wordt enthousiast van maatschappelijke vraagstukken en vooral het bestuurskundige aspect hiervan spreekt jou aan.

Vol overgave wil jij je onder andere inzetten op beleids-, project, advies en griffie werkzaamheden. Bij voorkeur heb je al enige ervaring opgedaan binnen een overheidsorganisatie.

Als persoon ben jij gedreven, enthousiast, scherp, ondernemend, communicatief vaardig, maatschappelijk betrokken en kan je goed samenwerken.

Je beschikt over inlevingsvermogen en neemt je verantwoordelijkheid. Afspraak is bij jou ook afspraak. Tot slot kun je helder en gestructureerd rapporteren en beschik je over een gezonde dosis humor.

Als trainee bij Maandag volg je een traineeship dat speciaal voor jou op maat is gemaakt. Diverse trainingen, workshops, intervisie momenten, persoonlijke begeleiding en coaching on the job maken hier deel van uit.

De ontwikkelingsbehoefte en het traject dat jij gaat volgen brengen wij samen met jou en de opdrachtgever in kaart. Het uiteindelijke doel is jou zo goed mogelijk klaar te stomen voor een mooie carrière binnen de publieke sector.

Functie eisen

 • HBO / WO diploma, richting Bestuurskunde, Overheidsmanagement, Juridische Bestuurskunde, Bestuursrecht, Beleids- en Organisatiewetenschappen;
 • Werkervaring bij een overheidsorganisatie is een pré (mag ook in de vorm van een stage);
 • Flexibele en leergierige mindset.
 • Over het bedrijf

  Wil jij binnen je werk graag de mogelijkheid hebben om een kijkje in verschillende keukens te kunnen nemen? Wel de zekerheid van een contract hebben maar ook flexibiliteit in je werk?

  Kom dan werken bij Maandag®! Naast goede arbeidsvoorwaarden bieden we ook de mogelijkheid om jezelf verder te ontplooien en te ontwikkelen.

  Zo hebben wij onze eigen Maandag® Academy, die door het hele land allerlei opleidingen verzorgt voor jou.

  Solliciteren

  Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier