Revit modelleur architectenbureau
Hartd.
Eindhoven, NL
5 dagen geleden

Functieomschrijving

Voor een Architectenbureau in de regio van Eindhoven ben ik op zoek naar een Revit modelleur architectenbureau. Ben jij als Bouwkundig tekenaar toe aan de volgende stap in jouw carrière en wil je bij een innovatief en groot architectenbureau werken?

Neem dan contact met mij op door mij te bellen op het nummer 06-27577621 of te reageren op deze vacature!

Binnen dit architectenbureau krijg je als Revit modelleur architectenbureau de mogelijkheid om aan meerdere projecten tegelijkertijd te werken van utiliteitsbouw tot woningbouwprojecten.

Je krijgt de verantwoordelijkheid om het DNA’ van deze organisatie te vertalen in de projecten van hun opdrachtgever. Gezamenlijk met diverse andere collega’s ben je DE vraagbaak op het gebied van Revit, stel je modellen op en werk je deze tot op detailniveau verder uit.

Daarnaast ben je in de functie van Revit Modelleur Architectenbureau verantwoordelijk voor het modelleren van bouwtechnische 3D tekeningen en kan je Revit-families opstellen en bewerken.

Functie eisen

Om de functie van Revit modelleur architectenbureau goed te kunnen beoefenen, dien je minimaal te voldoen aan :

 • HBO Bouwkunde diploma;
 • Ruime ervaring met Revit en BIM (minimaal 2 jaar);
 • Minimaal 2 jaar ervaring als Modelleur / Bouwkundig tekenaar;
 • Je kan zelfstandig én samenwerken en bent communicatief sterk;
 • Je ben een echte teamspeler en vindt het leuk om te werken in een team van architecten en modelleurs. Revit modelleur architectenbureau
 • Arbeidsvoorwaarden

  Wanneer je gaat werken bij een gerenommeerd architectenbureau, dan spreekt het voor zich dat je uitstekende arbeidsvoorwaarden tegemoet kunt zien.

  Naast een goed, marktconform salaris zijn de arbeidsvoorwaarden zoals gehanteerd in de architecten cao van toepassing.

  Continu is een technisch intermediair in de Bouw en Industrie en bemiddelt in vaste banen. Deze vacature wordt behandeld vanuit de Continu vestiging in Eindhoven, ons hoofdkantoor waar we ons specifiek richten op bouwkunde.

  Deze vacature betreft een vacature waarbij het de bedoeling is dat je de vaste kern van het bedrijf komt versterken.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier