Traineeship Pensioen & Leven
Talent&Pro
Rotterdam, Zuid-Holland
4 dagen geleden
source : nationale vacaturebank

Hoe ga jij straks je oude dag inrichten? Vakantiehuisje in Spanje? Een wereldreis met je partner? Of liever in Nederland genieten van wat je gespaard hebt?

In ons traineeship Pensioen & Leven help jij mensen met dit soort vragen, of zorg je er simpelweg voor dat zij later hun wensen kunnen realiseren.

Ben jij iemand die zich de ingewikkelde en dynamische pensioenwereld eigen wil maken en wil groeien in de competenties die belangrijk zijn voor deze sector?

Groei dan bij Talent&Pro uit tot pensioenconsultant!

Over het traineeship Pensioen & Leven

Het Pensioen & Leven traineeship bestaat uit een aantal vaste onderdelen :

 • Het Talent&Pro onboarding programma
 • Werkervaring opdoen, oriënteren én specialiseren bij pensioenuitvoerders en verzekeraars
 • Doorlopend vaardigheidstrainingen en vakinhoudelijke opleidingen zoals Wft’s
 • In ons ontwikkeltraject ga jij als young professional aan de slag in de wereld van Pensioen & Leven. Je gaat werken bij pensioenfondsen als MN en PGGM.

  Of bij pensioenverzekeraars als a.s.r. en Nationale-Nederlanden. Bij een eerste opdracht kun je terechtkomen op de front-, mid- of backoffice waarbij je klanten zowel telefonisch als schriftelijk van dienst bent.

  Als consultant op het gebied van pensioenen verdiep jij je in de pensioensector en adviseer je klanten over verschillende producten.

  De pensioensector is enorm in beweging, waardoor er veel veranderingen plaatsvinden en nieuwe technologieën worden toegepast.

  Met jouw proactieve houding en flexibiliteit weet je hier goed op in te spelen. Je grijpt kansen en hebt het vizier altijd gericht op de toekomst.

  Op basis van jouw ontwikkeling en interesses kun je doorstromen naar een operationele afdeling waar het klantcontact omlaag gaat en de complexiteit in werkzaamheden toeneemt.

  Je houdt je onder andere bezig met mutaties en doet meer kennis op van systemen en processen.

  Als trainee Pensioen & Leven behaal je ook diverse pensioen opleidingen, Wft-diploma’s en ga je aan de slag met vaardigheidstrainingen zoals Agile / Scrum en LEAN.

  Hiermee bouw je een compleet pakket aan werkervaring en kennis op! Vervolgens groei je door naar meer professionele rollen.

  Denk aan relatiebeheerder, pensioenadviseur, financieel consultant, projectleider of teamleider. Een andere mogelijkheid is dat je je meer bezighoudt met data of juridische werkzaamheden.

  Dan specialiseer jij je tot business analist, data analist, pensioenjurist of bestuursadviseur. Gedurende het traineeship ontdek je welke rol jou het beste ligt!

  Op de achtergrond is jouw People Manager altijd aanwezig voor coaching en werk je met hem of haar aan je persoonlijke en professionele doelen.

  Jullie maken tijdens je tweede sollicitatiegesprek al kennis. En vanaf dat moment zijn jullie onafscheidelijk. Jouw doelen, zijn haar of zijn doelen! Bij Talent&Pro groei je door van young professional naar pensioenspecialist.

  Wat biedt Talent&Pro?

 • Behalve werken bij een Best Workplace?
 • People Manager (fulltime loopbaancoach)
 • Jobhoppen bij verschillende pensioenuitvoerders en verzekeraars
 • Meteen een vast contract!
 • Startsalaris van € 2.100,- bruto (op basis van 40 uur per week), een bonusregeling én vakantiegeld
 • Een salaris dat snel met je meegroeit
 • Leaseauto, mét tankpas waarmee je zowel zakelijk als privé kunt rijden
 • Wie ben jij als trainee Pensioen & Leven?

  Bijna) hbo of wo afgestudeerd en starter op de arbeidsmarkt

 • Gericht op professionele en persoonlijke ontwikkeling
 • Communicatief vaardig, nauwkeurig, klantgericht, innovatief en maatschappelijk betrokken
 • Flexibel inzetbaar én enthousiast over detachering
 • Woonachtig in de Randstad of bereid om hier naartoe te verhuizen
 • In bezit van een rijbewijs. Anders staat die leaseauto ook maar een beetje mooi te wezen
 • Solliciteer nu en word Pensioenconsultant

  Solliciteer je bij Talent&Pro, dan is één vraag erg belangrijk : zijn wij een match? Daar komen we maar op één manier achter : via een kennismaking! Solliciteer, en vertel ons meer over jouw ambities.

  Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met onze recruiters via 088 170 14 00.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier