Leerling kwaliteitscontroleur
Get Work
Epe, NL
2 dagen geleden

Ben jij leergierig en wil jij je zelf graag ontwikkelen? Dan komen wij graag met je in contact! Wij zoeken kwaliteitscontroleurs / bandkeurders in de pluimveesector.

Als keurder ben je theoretisch en praktisch onderlegt op het gebied van anatomie, fysiologie, wet- en regelgeving, slachtproces, vleeskwaliteit en hygiëne.

De bandkeurder keurt kippen op ziektes en mankementen. Het werk is zowel in dagdiensten en in 2-ploegendiensten, werkdagen zijn van maandag t / m vrijdag en soms ook op de zaterdag.

Het hoofdkantoor is gevestigd in Epe, maar het werk bevindt zich bij verschillende opdrachtgevers door heel Nederland. Wij zoeken de dichtbij zijnde opdrachtgever bij jou in de buurt!

Wees er als de kippen bij en solliciteer gauw op deze baan met grote kans op een vast contract! Heb je interesse, dan bieden wij je de SVO opleiding voor bandkeurder aan.

Deze begint op 25 maart en duurt 12 weken of je start in September.

Voor wat, hoort wat

Dichtbij huis werken, een goede werksfeer én goede arbeidsvoorwaarden zijn belangrijk als het gaat om jouw nieuwe baan. Dat snapt Get Work.

Zodra jij start in de baan van bandkeurder kwaliteitsmedewerker kan je dan ook rekenen op :

 • een fulltime baan voor een langere periode met kans op een vaste baan.
 • een passend salaris tussen de €1900,- en €2400,- per maand, afhankelijk van leeftijd en ervaring.
 • maar liefst 24 vakantiedagen en 16 ADV-dagen per jaar.
 • een baan in een dynamische werkomgeving.
 • 16 verlofuren per maand, op basis van een fulltime werkweek.
 • pensioenopbouw na 26 gewerkte weken (boven de 21 jaar).
 • Dit bedrijf in Epe is gespecialiseerd in pluimvee keuringen. Het bedrijf werkt uitsluitend met de beste vakmensen. Kwaliteit staat altijd voorop.

  Het bedrijf detacheert bandkeurders die ervoor zorgen dat de keuring altijd en overal zonder problemen verloopt. Ze staan voor kwaliteit.

  Als bandkeurder werk jij in een leuk veelzijdig team met diversiteit van collega's.

  Dit is alle informatie die we nu kunnen delen over de werkplek. Als jij de bandkeurder pluimveevlees bent voor deze job, vertellen we je snel nóg meer.

  Dan nog even over de rol van Get Work hierin : waar jij op zoek bent naar werk, zoeken werkgevers mensen voor hun vacatures.

  Get Work zorgt voor de juiste klik tussen beiden. Dichtbij huis werken, jouw werkgeluk én persoonlijk contact stellen we centraal.

  Dit breng je mee

  Voor deze vacature zoeken we een bandkeurder met :

 • ervaring in de pluimvee sector is geen vereiste, maar wel mooi mee genomen.
 • een dikke huid waardoor je bestand bent tegen koele ruimtes.
 • kennis van de Nederlandse taal (mondeling en schriftelijk).
 • een nauwkeurige en precieze werkwijze.
 • je bent in het bezit bij een B-rijbewijs en bij voorkeur een auto.
 • Koffie? Thee? Werk? Online solliciteren op deze vacature leerling kwaliteitscontroleur / bandkeurder pluimveevlees in Epe is zó gedaan : je hebt geen cv nodig, alleen de juiste mindset.

  Ook kan je natuurlijk een afspraak maken bij de dichtstbijzijnde vestiging van Get Work.

  Get Work maakt Great Work van uitvoerend werk in de regio.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier