Java, top-locatie in Rotterdam met zelflerende applicatie!
CareerValue BV
Rotterdam
1 dag geleden
source : Vacant

Ter uitbreiding van de teams zoeken we enthousiaste Java ontwikkelaars die heel graag met hun vak bezig zijn. Je komt te werken in een scrumteam met gelijkgestemde collega's die elke dag proberen het beste uit zichzelf en elkaar te halen.

Op de werkvloer heerst een hele positieve en inspirerende energie die het werken hier extra plezierig maakt. Er is heel veel uitdaging in het werk en ze zoeken Java ontwikkelaars die graag boven de 'gemiddelde' ontwikkelaar uit willen steken.

De meeste collega's zijn hier ook graag naast hun werk met Java bezig en volgen de ontwikkelingen op de voet.

Omdat er een hele energieke en positieve sfeer heerst bij dit bedrijf is het merkbaar dat de collega's elkaar steeds naar een hoger niveau weten te brengen.

Vandaar dat we voor dit bedrijf Java developers zoeken die dit ook willen en hieraan bij kunnen dragen. Ben jij iemand die echt kan genieten van het ontwikkelen van hoogwaardige Java applicaties en heb je interesse in big-

data? Dan is dit bedrijf echt iets voor jou.

Functieeisen

 • Afgeronde HBO of WO Informatica opleiding
 • Communicatief vaardig in het Nederlands
 • Aantoonbare Java ervaring
 • Bevlogen, enthousiaste en positieve persoonlijkheid
 • Volgt de ontwikkelingen rondom Java op de voet
 • Interesse in kunstmatige intelligentie
 • Bedrijfsomschrijving

  Dit bedrijf behoort tot één van de beste werkgevers van Rotterdam en omstreken!

  Ze zitten op een toplocatie in een prachtige werkomgeving. Het is een hele moderne organisatie met state-of-the-art Java technologie.

  Ze leveren unieke software oplossingen voor hun eind-klanten waarbij ze hoog inzetten op zelflerende Java applicaties die met een hoge mate van nauwkeurigheid voorspellingen kunnen doen.

  Er werken tientallen Java ontwikkelaars in verschillende scrumteams en ze lopen in Nederland ver voor bij het inzetten van Java in combinatie met zelflerende systemen.

  De arbeidsvoorwaarden zijn erg goed en er is naast het werk dat gedaan moet worden is er ook veel ruimte voor ontspanning.

  Er zijn diverse faciliteiten aanwezig om het werk zo aangenaam mogelijk te maken en er is heel veel tijd en ruimte om nieuwe technologie te proberen en uit te testen.

  Arbeidsvoorwaarden

  Uitstekende voorwaarden! Naast een uitstekende verloning zijn er goede secundaire voorwaarden. Je krijgt hier te maken met state-

  of-the-art Java technologie en je komt te werken met slimme collega's die elkaar versterken en naar een hoger niveau brengen.

  Wil je meer weten over deze buitengewone organisatie?

  Stuur dan je CV aan Toon Klaassen via Toon careervalue.nl

  Bellen kan ook : 06-25018100

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier