Regievoerder / Consulent Vertrek
Startpeople
Heerenveen, NL
6 dagen geleden

Wat ga je doen?

Als Regievoerder Vertrek zet jij jouw gesprekstechnieken, kennis en ervaring in bij het individueel regisseren en voorbereiden van het vertrek van de vreemdeling.

Met trots kun je zeggen dat jij een regievoerder / casemanager bent die mensen op een positieve manier in beweging weet te krijgen.

Voor een van onze opdrachtgevers binnen de rijksoverheid zijn wij op zoek naar een regievoerder met aantoonbare ervaring in gespreksvoering, die in staat is zelfstandig met een eigen case load te werken en over goede analytische vaardigheden beschikt.

Als Regievoerder Vertrek richt je je op het persoonlijke plan van aanpak omtrent de terugkeer van de vreemdeling. In je rol ben jij verantwoordelijk voor de voortgang van je volledige caseload.

Om alles goed in kaart te brengen voer je meerdere gesprekken en maak je een plan van aanpak per vreemdeling. Feitelijk ben jij de organisator van het vertrek.

Daarnaast behandel je bemiddelingsverzoeken van vreemdelingen die het niet lukt Nederland zelfstandig te verlaten. Je onderneemt direct actie richting de vreemdeling als de situatie daarom vraagt.

In je functie heb je daarnaast regelmatig contact met andere organisaties binnen de vreemdelingenketen.

De standplaats is in de provincies Overijssel / Friesland.

Wie ben je?

Om in deze functie optimaal te functioneren ben je in ieder geval :

 • in bezit van tenminste een HBO diploma, in bijvoorbeeld een juridische, agogische, psychologische richting.
 • MER, SJD, SPH, Psychologie, Andragogiek)

 • ervaren in gespreksvoering, bij voorkeur in een gedwongen kader, bijvoorbeeld
 • slechtnieuws gesprekken;
 • zeer flexibel, je caseload kan zich spreiden over verschillende locaties. Daarnaast kan er gevraagd worden om bijvoorbeeld tijdelijk je caseload uit te breiden naar locaties buiten je gebied.
 • Je moet hierin echt flexibel kunnen zijn;
 • in het bezit van een geldig rijbewijs en eigen vervoer;
 • Ervaring in een soortgelijke functie (binnen de vreemdelingenketen) is een pré. Bijvoorbeeld als casemanager;
 • Vereiste persoonlijke eigenschappen;
 • Je bent goed in samenwerken, klantgericht en je hebt een goed leervermogen. Daarnaast beschik je over de competenties : plannen en organiseren, oordeelsvorming, integriteit en resultaatgerichtheid.

  Je beschikt over een sterk analytisch vermogen.

  Over het bedrijf

  De opdrachtgever is een onderdeel van het Ministerie van Veiligheid en Justitie. Zij heeft als hoofddoelstelling het bevorderen van het daadwerkelijke vertrek van illegale vreemdelingen en van asielzoekers die het land dienen te verlaten.

  De organisatie is verspreid over het gehele land.

  Wat bieden wij jou?

  Wij bieden een functie voor 36 uur per week.

  De opdrachtgever biedt een gedegen inwerktraject met verschillende mogelijkheden tot opleiding in verschillende facetten van het werk van regievoerder, bijvoorbeeld in gespreksvoering en werken in een gedwongen kader.

  Het salaris bedraagt tussen €2581,- en €3698,- bruto per maand (op basis van 36 uur per week), afhankelijk van ervaring en opleiding.

  Daarnaast ontvang je een reiskostenvergoeding.

  Report this job
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier