Multimediadeveloper (middelbaar)
CareerValue B.V.
Leiden, NL
2 dagen geleden
source : Joof.nl

Het ontwikkelteam bestaat uit 7 man, waarvan 3 appontwikkelaars, een designer en 3 PHP developers. In dit team krijgje een zelfstandige rol waarbij je verantwoordelijk wordt voor hetopleveren van je eigen deelprojecten.

Uiteraard gaat dit insamenspraak met je collega's die waar mogelijk je ook ondersteunen.Er is sprake van veel kennisoverdracht binnen het team om zo eensterker software product af te leveren.

Je krijgt de mogelijkheidom je te verdiepen in je vak / passie. Ben je sterker in Android, dankun je ook aan de slag met iOS en andersom.

Hiervoor kun je sparrenmet je collega's en zijn er opleidingen en cursussen beschikbaar.Voor de planning en uitvoering van projecten is er eenprojectmanager aanwezig die zorgt voor een goede structuur inprojecten.

Het is wel druk en hectisch in een groeiende organisatiezoals deze, maar daar wordt je dus als programmeur zoveel mogelijkbuitengehouden...

bfc0cfe0032caba97e2c02a6cf700bc4

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier