Uitvoerder energietechnieken gas, water & elektra
Heijmans
Dordrecht
4 dagen geleden

Geplaatst 2 november 2020 Carrièreniveau Professional Functiegroep(en) Realisatie & Uitvoering Uren 40 uur Regio Landelijk, Zuid-Holland Locatie Dordrecht

Jij houdt toezicht op het reilen en zeilen van een project. Jij stuurt onze onderaannemers en monteurs aan en zorgt dat ondergrondse werkzaamheden worden afgestemd met buurtbewoners.

Vanzelfsprekend houd je de veiligheid van jouw collega’s en omstanders altijd scherp in de gaten.

Als uitvoerder gas, water- en elektra sta je met je neus bovenop de meest indrukwekkende projecten zoals aanleg van stadsverwarming of drinkwaterleidingen.

Ter plaatse zie je toe op de kwaliteit, maar je denkt ook vooruit. Wat moeten we nu regelen zodat het werk volgende week niet stilvalt?

Jouw werkdagen zijn altijd anders. Net als de projectlocaties. Werk je eerst zes maanden lang iedere dag in het buitengebied van Rotterdam, dan werk je daarna misschien wel een jaar lang aan een project in de binnenstad van Amsterdam.

En hoewel je veel buiten bent, hoort administratie er ook bij. Zo roep je de materialen af, boek je bestelbonnen binnen, verzorg je de financiële administratie en houd je de planning en tekeningen up to date.

Wil je doorgroeien? Dan heb je bij Heijmans volop mogelijkheden : the sky is the limit!

Nieuwsgierig naar je toekomstige collega’s? Loop eens met ze mee!

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier