Belader bedrijfsafval - Nieuwegein
Groene Hart Service Personeelsdiensten
Nieuwegein, NL
2 dagen geleden
source : Werkzoeken.nl

Werken als belader geeft een gevoel van vrijheid! Je bent de hele dag buiten, je rijdt verschillende routes en komt onderweg van alles tegen.

Samen met je collega(s) maak je er een mooie dag van. Wat houdt je werk in? Als belader haal je bedrijfsafval op. De containers koppel je aan de wagen en zet deze vervolgens weer leeg terug.

Daarnaast assisteer je de chauffeur door mee te denken -en kijken tijdens de route.

Jouw werkdag start om 6 : 00 en de eindtijd varieert. In eerste instantie werk je parttime, is er een goede klik? Dan kun je in de loop van de tijd misschien wel fulltime aan de slag!

Let op : deze job geeft géén garantie op 5 dagen werk in de week vanwege een wisselende planning!

Functie-eisen :

 • In het bezit van eigen vervoer!
 • Woonachtig in Nieuwegein of omgeving
 • Je bent flexibel en gemotiveerd!
 • Fysiek in goede gezondheid;
 • Bedrijfsomschrijving :

  Ben je op zoek naar een baan die bij je past? Groene Hart Service biedt banen in diverse sectoren, zoals de bouw, groenvoorziening, GWW, recycling, logistiek, metaal en meer!Wij zijn continu op zoek naar gemotiveerde kandidaten die van aanpakken weten.

  In ruil daarvoor bieden we jou een leuke passende werkplek, een goed salaris en persoonlijk contact.Bekijk de video's, daarin vertellen onze medewerkers je hoe het is om bij Groene Hart Service te werken, op onze website!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier