Magazijnmedewerker
Luba
Heusden, NL
2 dagen geleden
source : Joof.nl

Over de functie In deze zomerbaan in de logistiekga je aan de slag in een magazijn in de regio Den Bosch. Wat wordenjouw taken : Laden en lossen van goederen Ompakken en klaarzettenvan de goederen Het netjes houden van het magazijn Een afwisselendebaan waar hard gewerkt wordt.

Jij helpt je collega's graag mee. Metmeer dan 200 soorten deegwaren (koeken, broodjes etc.) op voorraadis er veel werk te verzetten.

Met een eigen wagenpark kunnen zijsnel en flexibel leveren en dat betekent dus ook dat de inkomendegoederen snel verwerkt moeten worden.

Dit gebeurt in een informelesfeer met een gezellig team waar er zeker tijd is voor een grapje.Functie eisen Vanaf begin juni tot eind augustus fulltimebeschikbaar Nederlandse taal voldoende beheersen om werkinstructieste begrijpen Wat wij bieden Wekelijks wordt jouw salaris betaald,dus kan je direct gebruiken Je bouwt ook nog 8% vakantiegeld op datna je laatste werkweek betaald wordt Een leuke baan waar je veelervaring op kan doen Een salaris van € 9,33 bruto per uur voor 22jaar en ouder Hoe je solliciteert Snel.

Al binnen een paar minutenis het eenvoudige sollicitatieformulier ingevuld en ontvang je een(automatische) ontvangstbevestiging.

Zo weet je zeker dat jesollicitatie aan ons is verstuurd. Binnen 1 werkdag krijg je eenreactie van de intercedent bij jou in de buurt.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier