Docent Informatica/ICT
Maandag
Utrecht, Netherlands
2 dagen geleden

Over de functie

Per direct zijn wij op zoek naar een docent Informatica / ICT voor een school in de regio Utrecht. Wat wij belangrijk vinden is dat jij een verschil wilt maken voor de leerlingen.

Echt impact leveren op hoe de leerlingen onder andere tegen de digitale wereld aankijken. Om de leerlingen enthousiast te maken voor dit vakgebied vind jij het belangrijk om jouw lessen op een interactieve manier vorm te geven.

Contact met de leerlingen is hierin van belang om zo jouw kennis en expertise over te dragen op de toekomstige generatie.

Sta jij verder geen uitdaging uit de weg en vind jij het belangrijk om differentiatie toe te passen op jouw lessen? Dan is deze functie jouw op het lijf geschreven.

Bij Maandag® krijg jij naast je zelfstandigheid voor de klas ook begeleiding in jouw persoonlijke ontwikkeling. Dit om ervoor te kunnen zorgen dat jij kan excelleren in jouw vakgebied.

Denk hierbij aan diverse soorten trainingen zowel online als klassikaal en begeleiding in de vorm van evaluaties en lesbezoeken.

Bij Maandag® staat jouw werkgeluk centraal!

Functie eisen

 • Je beschikt over een eerstegraads bevoegdheid informatica / ICT of bent in opleiding hiervoor;
 • Je hebt relevante stage of werkervaring, affiniteit met de doelgroep en bent voldoende pedagogisch en didactisch onderlegd;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, zowel in woord als in schrift.
 • Over het bedrijf

  Wat biedt Maandag® jou?

 • Vanuit een dienstverband bij Maandag® kun je diverse opdrachten / functies vervullen. Een opdracht voor de lange termijn behoort ook tot de mogelijkheden;
 • Wij bieden een marktconform salaris. Je wordt ingeschaald op basis van opleiding en ervaring;
 • Wij vergoeden alle reiskostenvergoeding op basis van €0,19 per kilometer;
 • Het werken aan je persoonlijke ontwikkeling en het volgen van diverse cursussen en trainingen behoort uiteraard tot de mogelijkheden;
 • Gedurende je opdracht word je begeleid door je Accountmanager en Recruiter;
 • Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden.
 • Wil jij zekerheid combineren met afwisseling en uitdaging? Dan ben je bij Maandag® aan het juiste adres en kom ik graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken!

  Rogier.holtkamp maandag.nl

  Solliciteren

  Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier