Helpende niveau 2(+) in Leiden
Zorgenwelzijnplein
Rijswijk
2 dagen geleden

Over deze vacature

Florein werkt in Leiden met kleinschalige thuiszorgteams. Jouw hulp kunnen we daarbij goed gebruiken. Florein is op zoek naar mensen met een hart voor mensen.

Florein is op zoek naar JOU! In overleg met jou spreken we af hoeveel uur je kunt werken.

Functieomschrijving

Pas jij bij Florein?In de thuiszorg heb je een belangrijke rol als helpende niveau 2. Je ondersteunt de client en je ondersteunt jouw team.

Verzorging is een vak. Je bent een professional met heldere ideeën over de thuiszorg. Je houdt van verandering en vindt ook jezelf regelmatig opnieuw uit.

Je staat open voor nieuwe kennis en deelt deze gul met je omgeving. Zorg is voor jou meer dan een reeks handelingen. Je erkent het belang van de wereld om jou en je cliënt heen en maakt verbinding.

Met familie, de huisarts, specialisten en het team waarin je werkt. Je creëert onafhankelijkheid en boort de kracht aan om zorgafhankelijkheid te voorkomen.

Je zorgt voor anderen zoals je voor jezelf en de jouwen zou zorgen! Je verricht alle dagelijks voorkomende verzorgende handelingen op een verantwoorde manier en werkt daarbij nauw samen met je teamleden en (wijk)verpleegkundige.

Je werkt volgens het zorgplan en in samenwerking met de cliënt. Je signaleert en rapporteert tijdig en adequaat richting de (wijk)verpleegkundige.

Wij vragen

Je bent gediplomeerd Helpende zorg & welzijn niveau 2. Naast je opleiding tot Helpende ben je geschoold in het aanreiken van medicatie of ben je bereid deze scholing te volgen.

Je bent ondernemend en onafhankelijk. Je neemt verantwoordelijkheid, bent effectief en doelgericht. Voor deze functie is het van belang dat je in Leiden of in de nabije omgeving van Leiden woont. Je standplaats is Leiden.

Wij bieden

Een veelzijdige baan met invloed en verantwoordelijkheid. Heb je ambitie om je verder te ontwikkelen binnen je werkgebied, dan biedt Florein opleidingsmogelijkheden.

De omvang van je dienstverband is bespreekbaar.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier