Refinery Process Operator
ExxonMobil
Botlek, Rotterdam, ZH, NL
4 dagen geleden

Wie zijn we?

ExxonMobil is één van de grootste olie- en petrochemische maatschappijen ter wereld. We zijn zo groot geworden door het toptalent van onze medewerkers te combineren met het behalen van topresultaten.

We geloven in onze mensen en zijn constant op zoek naar nieuw talent. Daarom bieden we onze medewerkers alle mogelijkheden om hun vaardigheden te ontwikkelen.

Iedereen die bij ExxonMobil aan de slag gaat kan niet enkel op een job rekenen, maar op een echte loopbaan. Opleiding, ontwikkelingsmogelijkheden en flexibiliteit zijn de sleutelelementen van een succesvolle loopbaan in ons bedrijf.

Wij creëren een veilige en gevarieerde werkomgeving die wordt gekenmerkt door open communicatie, vertrouwen en integriteit jegens iedere medewerker.

In de regio Rotterdam hebben we een raffinaderij, vier chemische fabrieken en een smeeroliemengfabriek.

Voor onze raffinaderij in de Botlek zijn wij op zoek naar Process Operators.

Wat houdt de functie precies in?

In deze functie ben je (mede)-verantwoordelijk voor een vlot verloop van de operaties. Zo opereer je een deel van de fabriek middels controle rondes en voer je kleine werkzaamheden zelf uit.

Zelfstandig of deel uitmakend van een team begeleid je aanpassingen in de fabriek. Tevens verzorg je de voorbereiding, de uitvoering en begeleiding van de werkzaamheden welke de onderhoudsafdeling uitvoert, waarbij van jou wordt verwacht dat je de veiligheid garandeert en het belang hiervan ook uitdraagt.

Je werkt in een volcontinu rooster. Hiervoor ontvang je een onregelmatigheidstoeslag.

Na indiensttreding ga je een intern trainingstraject volgen. In deze trainingsperiode maken wij je verder bekend met alle ins en outs van onze bestaande apparatuur, de diverse veiligheidsprocedures en werkmethoden.

Welke vereisten zijn nodig voor deze functie?

 • diploma MBO4 opleiding process operator
 • diploma MBO 4 Algemene Operationele Technieken
 • Vapro C
 • Hogere zeevaartschool
 • Of één van de volgende opleidingen met bereidheid tot bijscholing naar niveau vapro C.

 • Vapro B met minimaal 5 jaar ervaring in de process industrie
 • Middelbare zeevaartschool
 • MTS werktuigbouw
 • Tevens :

 • Relevante werkervaring in een petrochemische omgeving is een pre
 • Zelfstandig en in teamverband kunnen werken
 • Besluitvaardig en oplossingsgericht, weet de juiste prioriteiten te stellen en neemt initiatief
 • Onze arbeidsvoorwaarden

  We bieden uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een zeer competitief salaris, een 13e en 14e maand, een interessante pensioenregeling en productkortingen.

  Een medische keuring maakt deel uit van de sollicitatieprocedure. Daarnaast dient voor deze functie een Verklaring omtrent Gedrag (VOG) te worden overlegd.

  Ben jij de Process Operator waarnaar wij op zoek zijn en hebben we jouw interesse gewekt? Aarzel dan niet en solliciteer meteen!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier