Chef de Partie bij HFSLG (de Hoefslag)
Bhothers Horeca Groep
Bosch en Duin, NL
3 dagen geleden

Zelfstandig en smaakmaker; daar zijn wij naar op zoek! Een waardevolle hand in de keuken van de Hoefslag. Ben jij op zoek naar een werkplek waar je met seizoensproducten mag werken, een klassieke maar creatieve keuken?

Deze plek zou maar zo eens wat voor jou kunnen zijn!

Wat je gaat doen als Chef de partie

In de keuken van Bjorn en zijn team ben jij van toegevoegde waarde. Jij krijgt je eigen verantwoordelijkheden en mag je creativiteit inbrengen.

Jij kunt leren van de brigade, maar zij ook van jou. De kwaliteit van de gerechten staan hoog in het vaandel en jij draagt daar graag je steentje aan bij.

In de keuken van de Hoefslag bereiden we pure gerechten met seizoensproducten, op een klassieke basis en op creatieve wijze gepresenteerd.

Je weet hoe je met producten kunt omgaan die in een keuken als deze worden gebruikt.

Enthousiast sta jij te werken in een open keuken en help je ook de moestuin te onderhouden. Als vakidioot’ ben je goed op de hoogte van de laatste trends.

Je hebt kennis van HACCP, inkoop en weet hoe je waste kunt beperken.

Wat je krijgt als Chef de partie

  • Een salaris tussen de 2100 en 2400 euro, afhankelijk van je leeftijd en ervaring. Daarnaast heb je recht op een prima pensioenregeling
  • 25 vakantiedagen (obv 1 fte), waarbij je ook dagen kunt (ver)kopen
  • Acceptabele werktijden en -diensten van gemiddeld 8 uur; soms iets meer, soms iets minder
  • Een flexibel werkrooster, want een sociaal leven vinden wij ook belangrijk
  • Bij een horeca organisatie weten ze wel wat een feestje is, dus ook bij ieder personeelsfeest wordt alles uit de kast getrokken
  • Je krijgt toegang tot de BHG-app (medewerkersapp), waarin je alle belangrijke zaken kunt terugvinden
  • Wij vinden (persoonlijke) ontwikkeling erg belangrijk en willen jou graag stimuleren bij het (door)groeien; je krijgt hier dan ook de ruimte voor
  • Ook krijg je 20% korting bij alle BHG-locaties
  • Jij als chef de partie

  • Jij weet wat lekker koken is
  • Enige ervaring in de keuken en productkennis heb je al
  • Je weet ook duurzaam om te gaan met producten en weet er altijd wel raad mee
  • Dankzij jouw passie voor het vak ben je leergierig en ben je altijd op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen
  • Je bent oplossingsgericht en weet om te gaan als er druk op de ketel is
  • Jouw smaakpapillen zijn op en top; jij bent een echte fijnproever
  • Werken bij BHG, locatie HFSLG

    Brothers Horecagroep (BHG) is eigenaar van een aantal bekende horecabedrijven in en rondom Utrecht. Iedere locatie heeft zijn eigen specialisatie.

    Van events tot burgers. Laat zien wat je kan en de kans is groot dat je kunt groeien. Zowel in de breedte (bij andere locaties) als in de hoogte (functies).

    In de keuken van de HFSLG koken ze met seizoensproducten en bereiden ze pure gerechten. Op de menukaart zijn er klassieke gerechten te vinden, maar ook huisspecialiteiten.

    Vind ons aan de Vossenlaan 28 in Bosch en Duin (bij Zeist).

    deze vacature melden
    checkmark

    Thank you for reporting this job!

    Your feedback will help us improve the quality of our services.

    Solliciteren
    Mijn E-mail
    Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
    Doorgaan
    Aanvraagformulier