Zelfstandig en smaakmaker; daar zijn wij naar op zoek! Een waardevolle hand in de keuken van de Hoefslag. Ben jij op zoek naar een werkplek waar je met seizoensproducten mag werken, een klassieke maar creatieve keuken?
Deze plek zou maar zo eens wat voor jou kunnen zijn!
Wat je gaat doen als Chef de partie
In de keuken van Bjorn en zijn team ben jij van toegevoegde waarde. Jij krijgt je eigen verantwoordelijkheden en mag je creativiteit inbrengen.
Jij kunt leren van de brigade, maar zij ook van jou. De kwaliteit van de gerechten staan hoog in het vaandel en jij draagt daar graag je steentje aan bij.
In de keuken van de Hoefslag bereiden we pure gerechten met seizoensproducten, op een klassieke basis en op creatieve wijze gepresenteerd.
Je weet hoe je met producten kunt omgaan die in een keuken als deze worden gebruikt.
Enthousiast sta jij te werken in een open keuken en help je ook de moestuin te onderhouden. Als vakidioot’ ben je goed op de hoogte van de laatste trends.
Je hebt kennis van HACCP, inkoop en weet hoe je waste kunt beperken.
Wat je krijgt als Chef de partie
Jij als chef de partie
Werken bij BHG, locatie HFSLG
Brothers Horecagroep (BHG) is eigenaar van een aantal bekende horecabedrijven in en rondom Utrecht. Iedere locatie heeft zijn eigen specialisatie.
Van events tot burgers. Laat zien wat je kan en de kans is groot dat je kunt groeien. Zowel in de breedte (bij andere locaties) als in de hoogte (functies).
In de keuken van de HFSLG koken ze met seizoensproducten en bereiden ze pure gerechten. Op de menukaart zijn er klassieke gerechten te vinden, maar ook huisspecialiteiten.
Vind ons aan de Vossenlaan 28 in Bosch en Duin (bij Zeist).