Orderpicker
Luba
NL
6 dagen geleden
source : Joof.nl

Over de functie Heb jij ervaring als orderpickermet voicepicking, woon je in omgeving Burgh-Haamstede en per je perdirect fulltime beschikbaar?

Lees dan nu verder en reageer Wijzoeken per direct orderpickers. De opdrachtgever krijgt vanverschillende horeca- en cateringbedrijven dagelijks bestellingendoor.

Aan jou de taak om deze orders uit het magazijn, de koelingen de diepvries te pakken en verzendklaar te maken. Via eenvoicepicking-

systeem krijg je diverse orders door. Vervolgens gajij met je rolcontainers naar de juiste stelling en pak je hetaantal producten dat wordt gevraagd.

Je herhaalt de order zodat decomputer de producten uit het systeem kan boeken. Zodra jij jeorder klaar hebt, breng je deze naar de hal met uitgaande goederenzodat jouw collega's het klaar kunnen zetten voor de chauffeurs.

Endan snel weer door naar de volgende order Onze opdrachtgever levertalle producten aan de horecabranche. Het bedrijf werkt vanuit 15vestigingen in Nederland.

Zij hebben een internationaal assortimentdat voor ruim 50 procent bestaat uit duurzame producten. Destandplaats van deze vacature is Burgh-

Haamstede. Je komt te werkenin een een dynamische organisatie waarin groei en ontwikkelingmogelijk is. Functie eisen Om van deze functie een succes te maken,vragen wij het volgende van jou : Je hebt ervaring met orderpickenwaarbij je gebruik hebt gemaakt van voicepicking.

Je bent fulltimebeschikbaar en je wilt graag in wisselende diensten werken (avond,nacht en weekend). Je hebt er geen enkel probleem mee om in eenkoude omgeving te werken.

In deze functie kom je namelijk te werkenin een gekoelde en / of vriesruimte. Uiteraard ontvang je hier eentoeslag voor.

Je hebt ervaring met het werken met een norm. Je bentfysiek sterk in verband met de zwaarte van het werk. Je bentwoonachtig in de nabije omgeving van Burgh-

Haamstede. Je bent inhet bezit van eigen vervoer in verband met de nachtdiensten. Watwij bieden Bij goed functioneren kun je na de uitzendperiode eencontract bij de opdrachtgever krijgen.

Het bruto uurloon bedraagt €11,52 voor 22 jaar n ouder. Daarnaast ontvang je een koude- ofvriestoeslag per uur (indien van toepassing) en toeslagen vooravond-

nacht- en weekenddiensten. Ben jij na het lezen van devacature enthousiast geworden en kun je niet wachten om tebeginnen?

Reageer dan nu Hoe je solliciteert Snel. Al binnen eenpaar minuten is het eenvoudige sollicitatieformulier ingevuld enontvang je een (automatische) ontvangstbevestiging.

Zo weet jezeker dat je sollicitatie aan ons is verstuurd. Binnen 1 werkdagkrijg je een reactie van de intercedent bij jou in debuurt.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier