Business Consultant
Profource
Delft, NL
3 dagen geleden

Wil jij je bezig houden met verbeteringen binnen de wereld van Finance & IT? Als Business Consultant sta jij er midden in.

Ben je bekend met ERP-systemen en zou je je nog meer willen gaan verdiepen in de mogelijkheden? Ga aan de slag bij onze opdrachtgevers in de randstad!

Dit staat je te wachten

Herken jij jezelf in het bovenstaande? En kijk je altijd naar wat er beter kan? Als Business Consultant bij Profource ga je aan de slag met de inrichting, gebruik en optimalisatie van (ERP) processen.

Hierbij kijk je naar de juiste samenhang tussen de organisatiedoelstellingen, de applicatie inrichting, het proces en de gebruiker binnen een organisatie.

Er zijn continu veranderingen binnen een organisatie plaatsvinden, zoals applicatie implementaties en -updates (Oracle en Netsuite) of wijzigingen in wet- en regelgeving.

Jij weet als Business Consultant altijd weer een efficiencyslag te behalen. De veranderingen vertaal je door naar een verbetervoorstel op proces en applicatie niveau.

Doordat een verandering impact kan hebben op de organisatie én gebruikers, is het geven van workshops en trainingen aan de klant ook een onderdeel van de werkzaamheden.

Hoe neem je de medewerkers mee? En hoe zorg je ervoor dat je de procesverandering borgt binnen de organisatie? Dat is aan jou om als Business Consultant te bepalen hoe je daar invulling aan geeft.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier