Bouwkundig Projectleider
Sweco
Zwolle, NL
3 dagen geleden

Sjaak Schreuder Teammanager Engineering & Consultancy Bouw.

We bouwen door aan onze afdeling Bouw en zijn op zoek naar een Bouwkundig Projectleider voor het team Engineering & consultancy in Zwolle.

Het team begeleidt jaarlijks tal van uitdagende en aansprekende projecten, van initiatief tot realisatie en nazorg. Onze klanten zijn onder meer de industrie (energie, high voltage, drinkwater, chemie, food, pharma), aannemers, ontwikkelaars en (semi)overheden.

Vanwege de multidisciplinaire organisatie van Sweco wordt er nauw samengewerkt met andere afdelingen en externe partners in de bouw.

De focus van onze projecten ligt op duurzaamheid en circulariteit.

Als Bouwkundig projectleider ben je projecteigenaar in verschillende projectfasen, vanaf concept tot en met oplevering. Van schetsen, aanwijzingen, programma van eisen of functionele specificaties maak je technische ontwerpen ten behoeve van aanbesteding of uitvoering.

Ook adviseer je op technisch vlak en stuur je in het project modelleurs en engineers aan. Jij onderhoudt de contacten met opdrachtgevers, leveranciers en vakspecialisten (in- en extern) en bent verantwoordelijk voor de projectadministratie en het financiële projectresultaat.

Tot slot bouwen we ook graag aan onze collega’s. Groeien binnen ons bedrijf wordt gestimuleerd en gefaciliteerd. Daarmee is er veel ruimte om je persoonlijke ambitie waar te maken.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier