Werkvoorbereider civiel sportparken
Gemeente Den Haag
Den Haag, NL
23 uur geleden
source : Techniekvacaturebank

Ben jij op zoek naar een functie waar je al jouw (cultuur)technische kennis kunt toepassen op de sportfaciliteiten van vandaag én morgen? Lees dan verder!

Wat ga je doen?

Den Haag is een sportstad 1ste klas. Dat zie je terug bij sportevenementen zoals het WK hockey of de Volvo Ocean Race. Maar ook in de aanwezigheid van 13 sporthallen, 1 topsportaccommodatie, 7 zwembaden, 82 buitensportaccommodaties met in totaal 300 velden én het ADO-stadion.

Als werkvoorbereider lever je een belangrijke bijdrage aan de bouw-, renovaties en beheer van de sportparken. Samen met de projectleider ben je verantwoordelijk voor de werktekeningen, het bestek én het toezicht op de projecten.

Soms loopt er opeens een groot internationaal evenement tussendoor, bijvoorbeeld het EK Beachvolleybal in het The Hague Beach Stadium, waarvoor jij de technische ondersteuning levert.

Veiligheid, zekerheid, innovatief denken en duurzaamheid staan bij jou voorop en dat zien we terug in de hoge kwaliteit van jouw werk.

Vind jij het gaaf om je werk op te leveren en te zien dat er meteen fanatiek op wordt gesport? Solliciteer dan als werkvoorbereider!

Hoe ziet ons team eruit?

Ons team bestaat uit leuke en ervaren collega’s die voor elkaar klaar staan en elkaar helpen als dat nodig is. Er is een informele- open en prettige werksfeer.

Onze lijnen’ zijn kort. Dat wil zeggen dat we elkaar snel kunnen vinden voor vragen of andere zaken. We hebben in ons werk duidelijke focus op werkplezier, groei en ontwikkeling : individueel, als team én als organisatie.

Wat vragen wij?

Je hebt genoeg technische kennis om civiel- en / of cultuurtechnische projecten tot een goed einde te brengen, zeker omdat het vaak gaat om geavanceerde GWW-projecten die feilloos moeten functioneren.

In voorkomende gevallen ben je ook buiten werktijd bereikbaar gezien de aard van de werkzaamheden. Een rijbewijs is handig, want Den Haag is best groot. Verder :

 • HBO werk- en denkniveau;
 • een afgeronde opleiding Cultuurtechniek of Civiele techniek;
 • minimaal drie jaar ervaring met vergelijkbare werkzaamheden;
 • ervaring of de bereidheid om aanvullende opleidingen te volgen op het gebied van o.a. veiligheid, CAD tekenen en UAV en RAW systematiek.
 • Wat bieden wij?

  Een brede, veelzijdige functie, waarbij je in een enthousiast team werkt aan projecten die vaak uniek zijn en daarom om creatieve, innovatieve oplossingen vragen.

  Jouw ontwikkeling is bij ons in goede handen : van een buddy om het vak nóg beter te leren tot volop opleidings- en doorgroeimogelijkheden.

  Ook kun je rekenen op :

 • een salaris van minimaal €2702,- en maximaal €4048,- bruto per maand (salarisschaal 9) op basis van een volledige (36-urige) werkweek;
 • een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd voor de duur van 12 maanden, eventueel met proeftijd. Bij goed functioneren is er mogelijkheid tot verlenging of een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.
 • Heb je bij de gemeente Den Haag een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd of heb je recht op een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd in verband met de ketenbepaling, dan behoud je je arbeidsrecht;
 • minimaal een 32-urige werkweek en maximaal een 36-urige werkweek, met ruimte om compensatieverlof op te bouwen.
 • Ook kun je rekenen op een uitgebreid arbeidsvoorwaardenpakket, zoals :

 • diverse opleidings- en ontwikkelmogelijkheden;
 • opname in het ABP-pensioenfonds;
 • een maandelijkse bijdrage aan de ziektekostenverzekering;een individueel Keuzebudget (IKB) ter waarde van 17,05% bovenop jouw salaris wat je naar keuze kunt inzetten voor bijvoorbeeld : extra verlof, salaris of lidmaatschap van de sportschool gevestigd in het Stadhuis.
 • Meer weten?

  Voor meer informatie over de functie van werkvoorbereider Sportparken en de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Arne Kagie, teamhoofd Bouw & Techniek.

  Dat kan op telefoonnummer 06 50 18 13 07 of per mail : arne.kagie denhaag.nl.

  Extra informatie

 • wacht niet met solliciteren tot de sluitingsdatum van de vacature. Wanneer wij aanknopingsmogelijkheden zien om een gesprek met elkaar aan te gaan zullen wij dat direct inplannen.
 • Indien wij een geschikte kanidaat gevonden hebben zal de publicatie (eerder dan de sluitingsdatum) ingetrokken worden;
 • deze vacature wordt gelijktijdig intern en extern opengesteld. Bij gelijke geschiktheid hebben interne sollicitanten voorrang;
 • het opvragen van referenties kan een onderdeel zijn van de procedure;het aanleveren van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) kan deel uitmaken van de procedure;
 • wij nemen alleen sollicitaties in behandeling die binnen komen via het platform www.werkenvoordenhaag.nl;
 • meer over onze arbeidsvoorwaarden vind je op www.werkenvoordenhaag.nl / arbeidsvoorwaardenindien we niet fysiek met sollicitanten in gesprek kunnen i.
 • v.m. de ontwikkelingen rond het Coronavirus, zullen de sollicitatiegesprekken online met de applicatie Microsoft Teams plaatsvinden.

  Onderaan deze pagina is een bijlage toegevoegd met tips voor een online sollicitatiegesprek.

  Interesse?

  Solliciteer dan nu met de " solliciteer " button!

  Bijlagen :

  Tips online sollicitatiegesprek kandidaat.pdf

  Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier