Werkvoorbereider Elektrotechniek
Aditech
Eindhoven, Noord-Brabant
5 dagen geleden
source : nationale vacaturebank

Wat jij graag doet als Werkvoorbereider Elektrotechniek met een goed salaris en in de buurt van Eindhoven. Dat hebben we voor je!

Jij bent van begin tot eind bij een project betrokken. Als werkvoorbereider elektrotechniek ben je een organisatorisch talent en sterk in het behouden van overzicht.

Je werkt de ontwerpen van de elektronische installaties tot in detail uit zodat de specialisten ermee aan de slag kunnen.

Verder beantwoord je vragen van teamleden, zorg je ervoor dat de materialen op voorraad zijn, beheer je de planning en stel je calculaties op.

Een baan waar je absoluut uitdaging in kunt vinden als werkvoorbereider. Want geen dag is hetzelfde!

Wij zijn Aditech. Al 25 jaar lang zijn wij bezig om technische vakmensen, zoals elektromonteurs, bij mooie installatiebedrijven of op technische banen te plaatsen.

Werk in vast dienstverband in het Aditech team of kies voor flexibele opdrachten. Het kan allebei.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier