Helpende/ student Verpleegkunde 3 uur Oproep
AxionContinu
Utrecht Oog en Al, NL
6 uur geleden

Als Helpende of student verpleegkunde (mbo / hbo) hebben we voor jou een mooie vacature als oproepkracht in in de wijk Oog in Al in Utrecht.

Je assisteert als oproepkracht bij de zorgverlening aan revalidanten. Het gaat met name om vervanging bij ziekte en vakantieverlof.

Dit zorghotel biedt een unieke combinatie van professionele zorg in een hotelomgeving op viersterrenniveau! De medewerkers zijn gespecialiseerd in zorg & revalidatie en samen met het hotelteam staan zij garant voor een comfortabel verblijf, waarbij rust en privacy van de gasten gewaarborgd zijn.

In het zorghotel kunnen gasten terecht met verschillende behandel- en zorgindicaties of worden zij op basis van particulier verblijf ontvangen.

AxionContinu doet alles om haar medewerkers en cliënten te beschermen tegen besmetting met het coronavirus. AxionContinu heeft daarvoor voldoende voorraad beschermende middelen, zoals mondkapjes.

Studenten in de zorg worden niet ingezet bij clienten met COVID-19 of verdenking daarvan.

Wij kunnen je een baan voor 3 uur (oproep) bieden met extra uren bij ziekte en vakantie. Direct een vast contract behoort tot de mogelijkheden.

Wij zijn AxionContinu. Zorgprofessionals op het gebied van Revalidatie & Herstel, Verzorgd Wonen en Thuis (begeleiding bij zelfstandig wonen en thuiszorg).

Wij zijn 'Optimisten in de zorg'. Dat is meer dan zomaar een kreet. We zijn gewend om te denken in mogelijkheden. We zijn vakmensen die geen genoegen nemen met half werk en graag werken aan verbeteringen.

We geloven bovendien dat zorg niet zonder aandacht kan. En - last but not least - we hebben plezier in wat we doen.

Wat breng je mee?

Kennis en vaardigheden gericht op het uitvoeren van verplegende en begeleidende werkzaamheden een diploma Helpende of studerend voor Verpleegkunde (vanaf MBO-V 2e jaars of HBO-V 3e jaar).

Aandacht voor de revalidant vinden wij belangrijk in onze zorgverlening. Vaardigheden als respect, tact, geduld en goed luistered en met betrokkenheid een gesprek voeren zijn een vereiste.

Wij bieden

Een werkomgeving met veel ruimte voor je persoonlijke ontwikkeling. We kunnen je meer dan 75 opleidingen en trainingen in eigen huis aanbieden.

Onze arbeidsvoorwaarden en salaris zijn conform de CAO Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg. Wij bieden jou :

 • FWG schaal 30 : minimaal 11,56 en maximaal 16,33 euro per uur (op basis van 36 uur per week, afhankelijk van opleiding en ervaring)
 • Een oproepcontract voor minimaal 3 uur per week, waarbij direct een vast contract tot de mogelijkheden behoort
 • 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8,33%
 • Een vrijetijdsbudget ter waarde van 150 euro
 • Waardering voor jou als medewerker, denk aan een teamuitje of een attentie ter gelegenheid van de Dag van de Verpleging
 • Een pensioenregeling bij het Pensioenfonds voor Zorg en Welzijn (PFZW)
 • Aantrekkelijke korting op verzekeringen bij Centraal Beheer en IZZ Zorgverzekering
 • Reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer, vanaf een bepaalde reisafstand
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier