Verzorgende IG | Kleinschalig wonen | Beverwijk
Aethon
Beverwijk, Noord-Holland
6 dagen geleden
source : nationale vacaturebank

Ben jij een Verzorgende IG en ligt jouw hart binnen het kleinschalig wonen? Werk je graag vanuit de belevingsgerichte zorg?

Wil je per direct aan de slag en zelf bepalen onder welke voorwaarden? Start vandaag!

HOE JOUW DAG ERUIT ZIET

Als Verzorgende IG ondersteun en verzorg je de bewoners op van de zorglocatie in Beverwijk. Je verzorgt en begeleid de bewoners met de dagelijkse bezigheden en verzorging.

Je deelt medicatie uit en voert verpleegtechnische handelingen uit. Je loopt eens in de week een ronde met de arts langs de bewoners en rapporteert het bezoek.

Als hier belangrijke wijzigingen uitkomen zorg je dat dit wordt aangepast in het zorgplan en dat je collega's op de hoogte zijn. Be

WAAR JIJ AAN DE SLAG GAAT

Als Verzorgende IG ga je aan de slag bij een kleinschalige zorglocatie in Beverwijk. De locatie heeft 47 appartementen verdeeld over meerdere verdiepingen.

Binnen de zorglocatie wonen clienten met een psychogeriatrische zorgvraag, maar is het tevens mogelijk voor ouderen om een appartement te huren en gebruik te maken van de verschillende faciliteiten.

Binnen de locatie is een restaurant, meerdere ontmoetingsruimtes en een kleine bibliotheek.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier