Adviseur cybersecurity
Witteveen+Bos
Deventer, NL
2 dagen geleden
source : Monsterboard

Wil jij je kennis van beveiliging van industriële automatisering inzetten om spraakmakende energie- , bouw- en infrastructurele projecten te realiseren?

Witteveen+Bos werkt aan civiele projecten, zoals beweegbare bruggen, sluizen, tunnels en keringen. De beschikbaarheid hiervan wordt in toenemende mate bepaald door het goed functioneren van installaties en bediensystemen.

Het op orde krijgen én houden van de veiligheid en beveiliging is daarbij essentieel. In dit kader werken wij aan uitbouw van advisering op het specifieke gebied van cybersecurity voor infrastructuur en mobiliteit.

Als adviseur cybersecurity draag je bij aan het veiliger maken en houden van onze civiele infrastructuur. Je hebt een breed takenpakket, waarbij de focus ligt op de beveiliging van industriële automatisering (IA).

Je voert hierbij onderzoeken uit, werkt mee aan ontwerpen binnen complexe infraprojecten, voert audits uit en controleert ontwerp- en procesdocumenten van opdrachtnemers.

Daarbij werk je in multidisciplinaire teams met daarin onder meer werktuigbouwkundigen, IT-specialisten, civiel- en elektrotechnici en begeef je je nadrukkelijk ook op de snijvlakken van deze vakgebieden.

Ook lever je waardevolle adviezen op zowel beleidsmatig, technisch, procesmatig als organisatorisch vlak. Het betreft dus een brede functie met de focus op de beveiliging van industriële automatisering (IA) en het uitbouwen van dit werkveld.

Je standplaats wordt in overleg vastgesteld. Je gaat aan de slag binnen de product-marktcombinatie (PMC) Smart infra systems in de sector Infrastructuur en mobiliteit.

Wij houden ons binnen de PMC Smart infra systems onder andere bezig met bediening & besturing, sensorsystemen, industriële automatisering, machineveiligheid, functionele veiligheid, aandrijf- en bewegingswerken en tunneltechnische Daarnaast werken wij aan versterking en verdere uitbouw van onze advisering op het gebied van cybersecurity binnen de adviesmarkt voor infrastructuur en mobiliteit.

 • Wat wij vragen een afgeronde hbo / wo-opleiding elektrotechniek, besturingstechniek, informatica of gelijkwaardig; kennis van en ervaring met industriële automatisering (IA);
 • de beschikking over een relevant netwerk; ervaring met cybersecurity in het algemeen en IEC 62443, CISSP en / of CEH in het bijzonder is een pré;
 • goede adviesvaardigheden; een ondernemende instelling; een teamspeler; gevoel voor de belangen van opdrachtgevers en stakeholders.

 • Wat wij bieden werken in uitdagende multidisciplinaire projecten waarin cybersecurity een rol speelt; deel uitmaken van een groep (veelal jonge) enthousiaste professionals;
 • veel ruimte voor initiatief en verantwoordelijkheid; mogelijkheden om je verder te ontwikkelen als specialist, projectmanager of leidinggevende;
 • marktconform salaris en een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden; mogelijkheid tot deelname aan ons aandelenparticipatiesysteem.

  Wie wij zijn Witteveen+Bos is een advies- en ingenieursbureau, dat wereldwijd oplossingen biedt voor complexe, technische en maatschappelijke vraagstukken op het gebied van water, infrastructuur, milieu en bouw.

  Vanuit een inspirerende werkomgeving werken onze ruim medewerkers in multidisciplinaire projectteams aan fascinerende projecten in binnen- en buitenland.

  Ons werk vraagt steeds om nieuwe kennis en verantwoordelijkheden, vandaar dat persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling essentieel is en gestimuleerd wordt.

  Onze medewerkers hebben de ambitie het beste uit zich zelf te halen en kwalitatief de beste resultaten te leveren. Er is ruimte voor eigen initiatief en ondernemerschap.

  De aandelen van ons bureau zijn in handen van onze eigen medewerkers. Reageren? Heb je belangstelling voor deze functie, solliciteer dan direct online.

  Voor nadere inlichtingen over deze vacature kun je contact opnemen met H. (Harmen) Droogendijk, groepsleider Sensoren, systemen en veiligheid, telefoon of met de heer ir.

  Maarten-Kees) van Breukelen, PMC-leider Smart infra systems, telefoon . Vacaturenummer NL00341

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier